Kakav je kvalitet Vostokovih gumenih kaiseva za dajvere sa onim naborima pri lugovima kao na Seiko Z22? I da li neko ima iskustva sa Morellato Bomber kaisem?
Kakav je kvalitet Vostokovih gumenih kaiseva za dajvere sa onim naborima pri lugovima kao na Seiko Z22? I da li neko ima iskustva sa Morellato Bomber kaisem?
Imao Morellato Bombera.....to ti je ustvari silikonski kais, nije neudoban ali nije ni nesto posebno. Puno sam bio zadovoljni sa njihovim koznim pilotskim kaisem, dvorupast, sa impregniranom zastitom sa donje strane.
Bomber je bio kupljen u Bomaru i kostao oko 1.500 dinara.....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Da to je ta cena, nego hocu autentični Zissou, a trenutno su nedobavljivi takvi Vostokovi kaiševi pa zato pitam. Bilo bi super da ima dekompresionu tabelu na ruskom jeziku
Ako je to onaj na koji mislim, sa dva-tri nabora pri lugovima, da budem iskren, po onome sto sam vidio, ne djeluje mi bas kao neki kvalitet. Imao sam ga priliku vidjeti uzivo, nazalost ne i probati, ali mi je sve to djelovalo prilico, onako, "tanko", klimavo, ne znam ni sam kako bih ti opisao utisak koji sam stekao gledajuci ga... Zissou amfibija je jako lijep sat, i meni nekako bas najvise lezi na metalu ili na natou.
Он сказал: "Поехали!"
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Unaprijed se izvinjavam moderatorima, ali vidim da je Milan ovdje okacio zadnju poruku, pa kontam, ovdje ce najprije i vidjeti ovo... A onda neka ovo obrisu. Zahvaljujem.
Milane, pun ti je inbox pa ti nece odgovor na zadju poruku da prodje. De malo to pometi po inboxu
Obrisao
next year at this time I'll be a millionaire
A ti arch_m sve udoplo....jel' i plata bude tako?
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Eh da je... Pa po sat na obije ruke...
Bookmarks sajtovi