Lunjam ja tako netom i natrcim na ovo . Sta kazete? Meni se cini super za neke vintidz primerke.... Verujem da nij enikakav problem da se napravi...
Lunjam ja tako netom i natrcim na ovo . Sta kazete? Meni se cini super za neke vintidz primerke.... Verujem da nij enikakav problem da se napravi...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Po meni je ovo jeres Staviti rolex na ovo...čupkasto
Viđao sam ranije te kožne Nato kaiševe. Može to dosta interesantno da izgleda ali mi se ne dopadaju ovi, što reče 23, čupkasti. Nisu baš ni jednostavni za održavanje. Hoću reći lako se isprlja ta koža.
Ps: Sme li se taj kaiš staviti na još neki sat osim na Rolex ?
Poslednja ispravka: skydrummer (19.12.2012. u 17:15)
Verovatno sme
Sto jeres, 23? Sta je Roleks, neka sveta krava, a? Obican tool sat
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Pa ako od tool sata pravimo igračke, onda moze. Baš ova roze... Može i neki stiker uz to da se prilepi...
Pa kad su cure u pitanju može i stiker!
Mozda za neki vintage vojni sat, na roli mi izgleda malo smesno.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Na Rolu može samo ona najlon NATO-ovka ili najlon ZULU, a ako je Rola rađena u Titan Black fazonu, onda mogu i PVD prstenovi na kaiševima. Eto, rek'o sam.
Ove kaiševe mogu da nose samo Cool tipovi.
Čini mi se da bi ih znoj brzo uglancao.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi