I ja sam je planirao na jednom monstrumu ali bezuspešno. U BGD-u je nisam našao. Pitao sam i u Vitanovu ali je nemaju nažalost!
Čekam VladuS da se vrati sa odmora pa ćemo je možda naručiti, tu smo ako želiš taj vid igre.
I ja ih trazim, cak sam malo trazio prosle nedelje kada sam bio u Bech-u. Ali nista, ni tamo ih nemaju. Ukoliko budete narucivali, ja se pridruzujem.
Ja ih nisam viđao kod domaćih prodavaca, možda bi ChronosTime mogao da ih ima obzirom da rade morellato program ali se ne sećam da su ih nešto imali poslednji put kada sam bio tamo. U svakom slučaju, nato i zulu narukvica ima u ponudi kada je online prodaja satova i opreme u pitanju i relativno su jeftine tako da mislim da ćete morati da naručite jedno 100 komada kako bi dobili popust. :p
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Jel neko uspeo da ga pronadje??
Dzabe trazite,nema ih. NATO I ZULU,nema kod nas. Nesto slicno ima neko ko drzi morelato narukvice,al to nije to,jer imam i tu. Ma vidi s nekim sa foruma pa narucite npr.sa Timefactors. Malo su kod njih skuplje al su najbolje. Imamo ih i dragon i ja. Pozz
^^ hvala.....
mislite li da je ovo skupo?
http://www.limundo.com/kupovina/Aksesoari/Satovi/Muski-rucni/Nov-NATO-kais-za-sat-18-mm/13386893
Spartac
Prvo-link ti je loš
Trebalo bi da je ovaj-Nov NATO kaiš za sat 18 mm (13386893) - Limundo.com
Inače ,rekao bih da je cena fer.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi