Probaj strapcode mislim da imaju dobre cene ali ne vidim da primaju kartice sto mi je bio turnoff da porucim nesto od njih, samo wire payment i western Union
Probaj strapcode mislim da imaju dobre cene ali ne vidim da primaju kartice sto mi je bio turnoff da porucim nesto od njih, samo wire payment i western Union
Evo danas sam pronasao ovu narukvicu najvjerovatnije cu je uzeti mislim da je bolja od ove originalne sto vi mislite
Replacement watch strap SEIKO 20mm stainless steel partly solid curved ends for SNQ007
Evo danas je stigla kevlar narukvica evo slike cu stavit ovdje pa neka ih neko premjesti ako nije prikladna tema, u ponedeljak cu je staviti na sat(najvjerovatnije na Victorinox) pa cu postaviti jos koju sliku
Moze li na ovo da se stavi ona leptir kopca, moze li to da se stavi na bilo koji kais ili za to mora biti neki specijalni kais?
Poslednja ispravka: RUS (13.4.2013. u 13:34)
Stvarno dobro izgleda, verujem da ce i na satu da bude dobro.
Kakav je kvalitet kaisa, kako ti se cini?
Verujem da moze da se stavi, ali ja iskreno da ti kazem ne bih stavljao na kevlar, nekako mi vise ide na kozni kais.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Narukvica izgleda odlicno prilicno kvalitetno, cvrsta je i dosta debela, sa donje strane je tanak sloj koze valjda da ne bi grebala ruku jer je sa gornje strane dosta hrapavo, veoma je lijepo prosivena nije bas cisto bijeli konac vec ima neku nijansu kao boja slonove kosti, sve u svemu je sam bas zadovoljan. Nisam ja mogao cekati do ponedeljka da je stavim pa sam pokusao sam i uspio sam a da nista ne ostetim na staroj narukvici i na satu. Evo kako stoji na Victorinox-u
Evo tek sad kad sam slikavao sam primijetio da sam naopako stavio narukvicu ovaj duzi dio bez kopce sam stavio gore a ovaj drugi dolje umjesto obratno, sto ces vidi se neiskustvo.
Kad bolje razmislim necu stavljati tu kopcu, stvarno ne ide na ovo, mozda je uzmem za ovaj kozni kais jer su se vec poceli javljati tragovi stalnog skidanja i stavljanja.
Cestitam, kad budes stavio na sat, postavi koju sliku da vidimo kako stoji.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Necu je ni postavljat vratio sam je odakle je dosla, premala je odnosno preuska. Tesko je naknadno uklopiti metalnu narukvicu pa neka za sada stoji ova, mozda kupim neku kvalitetnu koznu sa onom leptir kopcom to mi se svidja
Trazeci Nato narukvicu naleteh danas na ovaj link (Narukvice za satove - Nato narukvice - Narukvice za satove), mozda ce nekom pomoci dodatna informacija u pretrazi.
Napominjem da nemam iskustva sa nevedenim sajtom.
Mozda je neko od forumasa poslovao sa njima pa ne bi bilo lose da podeli svoje iskustvo.
Halo, Bing, kako brat?
Bookmarks sajtovi