Da li neko ima iskustva sa Narukvice za satove - Narukvice za satove - Home ? Konkretno me zanimaju kožne narukvice sa klasičnom kopčicom.
Da li neko ima iskustva sa Narukvice za satove - Narukvice za satove - Home ? Konkretno me zanimaju kožne narukvice sa klasičnom kopčicom.
Jel neko narucivao sa ovog sajta, pripremam teren za Monstera, pa hocu da porucim ove narukvice
Orange Bond NATO G10 Military Nylon Strap
Orange NATO G10 Military Nylon Strap
Samo jedna rec... Kontinuitet...
Nisam porucivao sa tog sajta, ali koliko znam sajt je pouzdan.
Evo ti jedna preporuka za NATO i Zulu, sajt je Spanski i postarina je besplatna. Do Srbije putuje roba 5-8 dana. Cene su im dosta dobre. Kupio sam nekoliko kaiseva od njih, tako da imaju preporuku sa moje strane.
MARKET-STRAPS
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala na brzom odgovoru, sada cu da precesljam malo i taj sajt
Samo jedna rec... Kontinuitet...
Pozdrav svima ovde sam nov, pa imam nekoliko pitanja. Naleteh na ovaj forum, interesuje me kožna narukvica za swatch yrs413.
BLACK HAZE (YRS413) - Swatch International
Čak sam razmisljao možda bi mogao i metalnu neku materijala kao kuciste da je, da mu stavim. Specifičan je po tome sto mu se delovi kućišta urezuju u narukvicu i ne mogu bilo kakvu da mu stavim.
Da li ovde na forumu ima neki odeljak za swach? hvala!
Ako ti odgovara kupovina preko interneta: LINK
Swatch se prodaje u Delta city na NBG pa pogledaj i tamo.
Treca varijanta da se napravi.
Pogledaj i na kp cini mi se da je neko prodavao bas dosta tih narukvica
Imas i u knezu onu radnju sto prodaje samo Swatch satove, pa pogledaj i tamo, trebalo bi da imaju zamenske narukvice/kaiseve.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Nisam iz beograda tako da vise mi odgovara ovo narucivanje preko neta. Hvala!
Drugari ja se ubih od trazenja,treba mi nesto ovakvo F16184 Black Leather Strap AF16184/BL, Strap ne mora da bude festinin brend.Nikako da nadjem tako nesto,jel postoji neki odredjeni naziv za ovakvu narukvicu?
Bookmarks sajtovi