Pomoć kolege! Kao što vidite iz naslova, u pitanju je originalno staklo za mog Black Monster-a, čije sam oštetio tako da poliranje ne dolazi u obzir. Gde i kako mogu nabaviti to staklo?
Hvala unapred!
Pomoć kolege! Kao što vidite iz naslova, u pitanju je originalno staklo za mog Black Monster-a, čije sam oštetio tako da poliranje ne dolazi u obzir. Gde i kako mogu nabaviti to staklo?
Hvala unapred!
...požuri polako...
Stavi slike stakla... Ne verujem da poliranje ne dolazi u obzir, jer znam čoveka koji je meni polirao bukvalno sve, i to tako da staklo izgleda kao novo...
Ukoliko ne moze da se polira (jer je suvise dubok ris ili je otkinuto parce stakla i sl. ) onda je verovatno najjednostavnije ( mozda ne i najjeftinije ) da kontaktiras Vitanova ili O'Clock Time servis Cumicevo sokace lok.27, tel. 011 323 9331. Ovaj drugi servis radi popravke satova koji su kupljeni preko Sense mada pretpostavljam da radi i ostale satove. Ako se dogovoris sa njima verovatno mozes poslati sat kurirskom sluzbom.
Kako je stradao Monster?
Ne znam da li si video, napisao sam ti ovde da dagaz watches to prodaje.
Pitajte časovničara
Uzimao sam od njih vec, i ok su.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala drugari! Idem redom da odgovorim.
KureNS...nosio sam ga kod majstor Simovića i on je rekao da se to ne može polirati. Ali nemam ništa protiv da pitamo i tvog čoveka ako je iz Novog Sada. Pošalji mi njegov broj ili adresu.
Sky...hvala za kontakte. Veruj mi da ne znam kako se to desilo. Verovatno sam ga udario u toku noći jer spavam sa satom. Samo sam ugledao dve sitne tačkice i prvo pomislio da mi nije kanuo super lepak sa kojim često radim. Međutim pod lupom se lepo vide dosta duboke rupice.
Rus...tek sad vidim i tvoj odgovor na Pitajte časovničara ...uh, samo staklo košta 60$. Ko zna koliko su još carina i transport? Skupo brate, šta kažeš?!
...požuri polako...
Safirno je 60, a ono originalno je 20$, sto je vise nego korektna cena.
http://www.dagazwatch.com/apps/webst...cts/show/55722
E sad, pise da je za SKX modele u koje u principu spada i monster, ali opet ne bi bilo lose da im posaljes mail da ti oni to potvrde.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Čovek nije iz NS, iz BG je...
Simović ne polira mineralna stakla, tj. niko u NS ih ne polira, tako da je sad ključno da li ti je rekao da to staklo ne može niko ispolirati, ili ti je rekao da ga on ne može ispolirati?
Ja i dalje predlažem da postaviš sliku stakla...
EDIT: Sad čitam da je reč o "dve sitne tačkice", i uveren sam da se to može ispolirati. Ne znam kakvo je staklo na Monsteru ispupčeno ili ravno (jbg, ona bazelčina to skriva), a od toga zavisi cena... Ugrubo, poliranje bi te izašlo oko 1000 din, plus poštanski troškovi dostave tamo i nazad...
Poslednja ispravka: KureNS (12.6.2015. u 12:22)
Bookmarks sajtovi