Mozes probat socom od kave i maslinovim uljem ali iskreno ja ne bi takav remen dirao.. internet je prepun jeftinih remena za eksperimentiranje.
Mozes probat socom od kave i maslinovim uljem ali iskreno ja ne bi takav remen dirao.. internet je prepun jeftinih remena za eksperimentiranje.
Vlado, Shmizla ti na muku staje. Eh, sta ti je zensko
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Mozda je najjednostavnije da kupis jos jedan sat koji ce da se uklopi sa novim kaisem
Ja sam uspesno potamnio kais sa maslinovim uljem. Nekoliko puta ga premazivao i ostavljao da se osusi. Doduse radilo se o prilicno svetlom kaisu koji sam doveo do boje meda. Ne znam da li bi imalo efekta kod ovako tamnije boje.
Ma izgleda da je dobar i na novom kaišu, nego se Vladas navikao na stari... Meni se to desilo par puta...
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Jeste tema odavno ali neka. Ako je kais bas bas od koze obicna voda ga izvanredno potamni. Uz tretman blagog kvasenja vise desetina puta od svetlog okera do boje zemlje. Svi kozni jna opasaci su tako prosli )))
Може да се потамни и са Нивеа кремом, или млеком за тело од женскиња.
Баш сам третирао свој каиш са Нивеа кремом, 2 дана по један лагани намаз + утрљавање, поприлично потамњење сам добио + кожа добије додатно на мекоћи и удобности.
Иста фора као са новим ременом за полирање бритве.
Jesi li resio problem potamnjivanja? Ja to radim..i izvidljivo je
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ćao Vladas, registrovala sam se kako bih mogla da odgovorim na temu jer sam ja imala sličan problem. Naime volim da nosim satove i imam veliku kolekciju satova... Maltene kupim jedan godišnje
JEdan sat koji je imao kožni kaiš kad sam se vratila sa mora, pošto sam se kupala sa njim, slana voda je pojela kaiš, ispucala koža it... Drugar mi je preporučio da odem u gavrila principa mislim da je 58, sorbona pro. tamo sam kupila boju za koži i neki gel za održavanje...
naći ću telefon pa ću ti pisati....
evo našla sajt Sorbon PRO mebl štof, koža, eko koža, sve za tapetare
Bookmarks sajtovi