Pozdrav drugari.Problem je sledeci.Skoro sam iz inostranstva nabavio prelepi Seiko SNK325J1 Stargate sa celicnom narukvicom i snalom sa ronilackim produzetkom(diver extension).Ali avaj,s obzirom da imam jako mali obim zgloba ispostavilo se da je ta ista snala na narukvici prevelika.Naime jedva pet linkova s jedne i s druge strane ukljucujuci snalu i diver extension obuhvataju moj zglob i cine nosenje jako nezgodnim.Probao sam dodavajuci jos jedan link ali tada mi bi narukvica sa celim poprilicno teskim satom visila.
Zato bih je zamenio obicnom snalom poput ove bez diver extension-a:
Eh sada,trazio sam po EBay-u,doticni Will Jean koga pominju na watchuseek i TZ-UK forumu ima trenutno slicnu ali sa 4 mikro ajuster-a i to po ceni od 50 dolara plus 10 dolara shiping sto se cini zaista mnogo iako je rec o originalnoj Seiko-voj snali.Eh sad,pitanje je sledece.Da li je moguce naci kod nas 20 mm snalu poput ove sa 2,3 ili 4 mikro ajustera ili cu ipak morati da derem sebi kozu s ledja...?
Izvinjavam se na gresci,u putanju je SKZ325.Nema,SNK809 mi se od sabajle obraca sa ruke,zeli da bude u centru paznje...
Bookmarks sajtovi