Meni se ovo stvarno dopada.
Dođe mi da razbucam Vladanov Damasko i da mu napravim ovakvu narukvicu. Dobro bi mu sigurno stajalo. Spretna sam ja, verujem da bi to dobro ispalo.
Samo da se on posle toga ne šlogira!!! Šta bi sa satom!!!
Meni se ovo stvarno dopada.
Dođe mi da razbucam Vladanov Damasko i da mu napravim ovakvu narukvicu. Dobro bi mu sigurno stajalo. Spretna sam ja, verujem da bi to dobro ispalo.
Samo da se on posle toga ne šlogira!!! Šta bi sa satom!!!
^
Mislim da bi usledio jedan partijski sasatanak sa jednom tackom dnevnog reda:
-otkud "survival strap" na mom Damasku?
A mozda bi mu se i svidelo,ko zna?
Bogami, od kad si pomenula ovo razbucavanje Damaska, on ne pusti vise glasa na forumu
Gužva napala ovih dana!!! Čuvajte je se...
Evo Vladanove reakcije: "Ma da li si ti normalna? To da mi staviš na sat?"
Ludilo!
Pa to se ne radi tako . Samo uzmeš i uradiš.
Ionako je lakše dobiti oproštaj nego dopuštenje
Inače, čini mi se da sam viđao sličan kanap u uradi sam radnjama.
Ma odes na vojni otpad i kupis ceo padobran. Em, kanapa kol'ko oces, em ''military grade'', em imas i svilu da prodas nekoj dami za vencanicu (Cuo sam da su se stvarno posle rata sile vencanice od otpisanih padobrana).
Dobra je ovo fora, s tim sto bih ja to stavio samo na bas, bas radni sat koji nosim u sumu (i mozda na sat koji bi bio sa mnom u avionu. U fazonu, ako padne jeroplan, a ja prezivim da mogu da nastavim prezivljavam)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Qi nakit iz Ženeve
Pogledajte elegantnu varijantu narukvice za "preživljavanje" namenjenu damama.
Link ka kolekciji nakita: Qi Jewels Geneve
Nakit sa umetnutim dragim i poludragim kamenjem, mini satovima, čvorićima od kanapa su zanimljiva kombinacija opuštene i elegantne varijante.
Ove narukvice me podsećaju na one kanape za vuču kola, ko zna možda i za to mož da se iskoristi, bilo bi vrlo praktično, skineš sat za sa ruke zakačiš za kola i vikneš vozi kume do prvog automehaničara
Bookmarks sajtovi