....u bre Djole i ja se isprimah. Baš me zanima kako uživo izgleda na satu.
....u bre Djole i ja se isprimah. Baš me zanima kako uživo izgleda na satu.
Ja cu poruciti kanap pa cu u julu da se bacim na posao, valjda cu ispasti nesto od toga
Samo ne znam koju boju za SKX007, mozda narandzastu
Ne svidja mi se ova plasticna kopca, moram naci neku metalnu sigurnosnu.
Kod nas možeš kupiti ovakvu, zove ze škopac i košta oko 50-60 dinara
Kožna narukvica sa škopac kopčom
Danas su mi stigle 2 narukvice od kanapa za "prezivljavanje" i utisak je da su ok. Dosta su krute,ne savijaju se lako,ali lepo izgledaju. Na slikama se moze videti na nekim mestima kao da je najlon prljav,ali da vas to ne buni,u pitanju je zavrsetak kanapa,kada je pletenje gotovo i ti krajevi su spaljeni. Sa unutrasnje strane ima toga na jos jednom mestu i pomalo zulja prilikom nosenja.Sve u svemu fino izgledaju. Izvinjavam se na slikama,ali je slikano mobilnim,pa nisu bas neke.Ova narandzasta nije tako drecava i ne sjaji se tako.
Odlične su!
I sad, koja će biti destinacija za "preživljavanje"?
Pozz!
Ove nisu za 'urbano' prezivljavanje,tu vec trebaju neki drugi alati...,ali ako se zadesim u nekoj dzungli.pa mi zatreba 2 metra padobranskog kanapa,nemam sta da brinem.
Bas lepo od Djordjeta je.
I jos malo na istu temu.
In the northern hemisphere you can use a wrist watch as a compass. This can really come in handy in a survival situation as well as just on hikes and the such.
To find direction, simply hold the watch to the sky with the hour hand pointing at the sun. half way between the hour hand and the 12 is South. That’s all you have to do.This method, of course this won’t work on a cloudy day where you can’t see the sun, and it won’t be as accurate as a compass, however, it beats not having anything.
A ko voli ovu kombinaciju: Kompas i zvizdaljka u sklopu kopce.
Mi nismo samiii....
Ajd' pa pre-ziveli dozivotno.
Uz: "Urban survival kit"
Za bolje sutra, everyday carry...
- HTC One X Android
- Col. Littleton front pocket wallet
- Sock Monkey keys – Manchester United lanyard
- Survival Straps – Law Enforcement
- Samsung MiFi 4G - Verizon
- Left Bank memo pad
- dr. dre beats earphones
- BMW key – 328i
- Tag Heuer professional watch
- Leatherman Micra Enron
- iGo Green charger
- Lexar 4 GB flash drive
- Arius comb
- Waterman Carrera amber
- CZ 2075 Rami BD 9mm
A ovo nikako ne pokusavati u treznom stanju!
Izdrzljivost je izuzetno velika, ali "pametniji" ce ipak prvi popustiti.
Uhhh, steta tako dobre narukvice.
Pozz
Poslednja ispravka: SHIBUMI (14.6.2012. u 17:18)
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
Nakanio sam se napokon da se isprobam u pravljenju narukvice
Medjutim, ne mogu nigde da pronadjem kopce? Plasticne mi se ne svidjaju, voleo bih da nadjem neku metalnu.
Zna li neko gde se mogu nabaviti kod nas?
Bookmarks sajtovi