Da ne pisem opet...
Pitajte časovničara
Da ne pisem opet...
Pitajte časovničara
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da li je moguce od obicne gumene/kozne narukvice napraviti narukvicu tako da prati liniju kucista sata (kod lugova)? Recimo uzeti neku deblju narukvicu, na krajevima je iseci u obliku kucista i tamo gde se narukvica kaci probusiti rupu za iglice.
Ne vidim drugi nacin kako nabaviti takvu narukvicu za sat a da nije njegova originalna...
Moze sigurno da se isece, ali sa kojom preciznoscu to treba da izvedes da bi se uklopilo bas kao original...
Postoje po ebayu neki zamenski kaisevi koji su sa zakrivljenim krajevima, ali i to je pitanje kako bi se uklopilo.
vidi ovo, pa probaj pronaći adekvatan po širini. znam da je ocean master 23mm, imao sam ga i monumentalan je sat.
22mm New Men's Black Diver Curved End Silicone Rubber Watch Bands Strap | eBay
22mm New Men's Black Silicon Rubber Diver Watch Band Strap Bracelet Curved End | eBay
drugi link ima iskazane i točne mjere.
Poslednja ispravka: jedan (4.10.2015. u 23:11)
https://www.kupujemprodajem.com/Pane...7242-oglas.htm
Ipak sam odustao od te ideje, uzeo sam kozni Na prvoj slici 2. po redu, s tim sto ce mi promeniti taj zeleni konac u beli. Cena 1500 dinara, sirina je 24mm.
Ja sam stavio zamenski neki slican kao na luminoxu (postavio sam slike u nekom od prethodnih postova) ali nekako nije to to kada ne ide kais do kucista sata... Ne uklapa se lepo narukvica u njegove debele lugove. Ali mislim da ce ova debela kozna bolje da se uklopi, a novu silikonsku cu traziti pred leto.
Ja nanesem sa obe strane...
Obavezno sa obe strane...
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi