Molim sve zaljubljenike da postave što više slika i svojih mišljenja na ovu temu !!!
Hvala svima unapred !!!!!!!
Molim sve zaljubljenike da postave što više slika i svojih mišljenja na ovu temu !!!
Hvala svima unapred !!!!!!!
Hvala Dalibore,godinama me privlače kutije,koliko i sami časovnici !!!!!! Pokupovao sam mašine za obradu drveta i nadam se da ću uskoro početi da neke svoje zamisli pretočim u stvarnost !!!!!
Nedeljko, u kojem smislu eksluzivne kutije?
Trebaju ti slike luksuznih kutija koje služe za prezentaciju satova, kutije u koje obično proizvođači stavljaju skuplje satove a koje mogu da prihvate samo jedan sat?
Ili si možda mislio na kutije za čuvanje satova u koje obično staje pet, šest ili više ručnih satova i koje imaju dodatne odeljke za smeštaj narukvica, alata za zamenu narukvica, itd?
Naravno, ako si nešto napravio, bilo bi lepo videti tvoje radove.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Mislio sam prevashodno na kutije za čuvanje!!!! Pod ekskluzivnim sam smatrao da su izradjene od najkvalitetnijih materijala (retko drvo,posebne kože i plemenitih metala uz besprekornu obradu) !!!! Slike ću staviti tek kad mi proizvod bude izgledao onako kao što sam ga i zamislio !!!!!!
Bookmarks sajtovi