Pa ne znam ni sam, volim da se upoznam sa tim sto imam, pa sam tako i sat zagledao, divio se, cackao ga. Mada, bice da je presudna bila profesionalna deformacija i inzenjersko razmisljanje, pa kad sam video kako minutara menja poziciju, odmah mi je palo na pamet " a sta kad bi ga sad zaustavili?!" 'Bem li ga, valjda mi mozak tako radi...
A svestan sam ja da je to rus i da je neki bug sastavni deo paketa :-) Zbog toga se nisam mnogo ni potresao, pogotovo sad kad znam da moj slucaj nije jedini.
I stvarno dobro sto je Vladan predlozio da se proba to i na ostalim mehanicima, bas da se uporedi.
@sky Uzivam, itekako, prelep je! Pogotovo kad mi je to i lepsa polovina par puta naglasila
off:
Ili da otvaram novu temu?
Moze li neko od vlasnika 3133 da kaze nesto o navijanju? Meni u mini-uputsvu koje sam dobio pise da je navijanje bidirekciono, ali se cuje drugacije kliktanje kad okrecem krunicu u clockwise i counter-clockwise smeru. Na wus-u uglavnom pisu da navijanje treba da budem u clockwise smeru i sve dok ne postane prilicno tesko, skoro da krunica blokira, a ja se malo plasim bas toliko da okrecem. Uglavnom, navijao sam u smeru kazaljke na satu dok nije postalo osetljivo teze i krunica se pocela vracati po pola kruga u nazad. Medjutim, sa takvim navijanjem mi je radio oko 24h, a znam da bi morao duze. Zbog toga pa bi bilo korisno da neko kaze kako to radi. Meni je ovo prvi mehanicki sat, pa su mi jos uvek grubi prsti
Bookmarks sajtovi