KLL, nezadovoljan si Strelom ili grešim?
Interesuje me jer sam se ja zagrejao za jednu.
KLL, nezadovoljan si Strelom ili grešim?
Interesuje me jer sam se ja zagrejao za jednu.
Ako ocekujes kvalitet, preciznost, dobru zavrsnu obradu, isl, zaobidji... Ako nisi bas neki zagrizeni rusofil, tesko da ces biti zadovoljan njihovim satom. Ja sam ga vise kupio iz nekih emotivnih razloga, a sat ko sat, nema sta da trazi pored neceg sto napravi svajcarac, nemac ili japanac. Moze sad neko da negoduje koliko hoce, ali to je jednostavno tako. Srecom, cena je prihvatljiva, mogu se naci za zaista male pare, pa koliko para toliko i muzike.
Ma opušteno, ko još koristi hronografe?
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
KLL
Da li se stav (i iskustvo) koje si izneo odnosi na Strelu ili na mehanizam 3133 ? Ili na oboje?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ja imam Aviatora sa istim mehanizmom I mogu reci da je odlican sat kad je u pitanju zavrsna obrada stvarno je u datalje obradjeno sve kako treba, skoro isto ako kod svajcaraca ili japanaca ali radi se o satu koji je novog datuma a slazem se da oni poljoti stari ukljucujuci I strele strumanski I neke druge koji su proizvedeni pre 15- 20 godina njima zavrsna obrda nije jaca strana zavrsna obrada je gruba I nije konkuretna sa satovima koji su ono vreme proizvodili svajcarci I japanci !
Kada sam procitao prvi post,uzeo sam sat u ruke i probao,isto se desava i kod mene,sve u svemu uzivanje je posedovati sat sa ovim mehanizom.
Dobar dan svima prvi put sam ovde i da iskoristim priliku da Vas sve pozdravim i pohvalim.
Dosta sam Vas citao kao anonimus ali evo me...
Uzgred imam sat marke Strela i mislim da je to najveca greska koja je mogla da mi se desi....Razlog ovoga je da mi je vec treci put na servisu a kupljena je u Nemackoj ....razlog...ni majstori ne znaju
Pozdrav i nadam se da cemo se vise druziti
daj neke fotke, je l je strela ona maktajmova ili cija vec, dakle ona nemacka strela....napisi sta ti se sve desilo, ja dugo vec planiram jednu, sovjetsku ili nemacku, pa znacice mi i drugim clanovima isto
Moglo se desiti sa bilo kojim drugi satom , čak neuporedivo skupljim.
Uzgred majstori koji iz tri puta ne mogu popraviti 3133 mehanizam ne zaslužuju zvanje majstora - časovničara. Ne znam gde ti je najbliže ali ima u Srbiji pravih znalaca koji su mogli problem rešiti iz prve.
Da sat nije u garanciji mozda bi ga i doneu u Srbiju da ga neki sredi,ali kao sto sad vidim i drugi imaju probleme.
Postovani Sky kod tih neuporedivo skupih (ne znam na koje mislite) nemam taj problem niti sam imao. Naravno necu reci koje imam ali imam neke od modela koje Vas ne mislim na Vas licno ne interesuju.
Strelu sam iskljucivo zeleo zbog tog mehanizma ali sam se jako razocarao...ne samo u njega vec i druge Ruske modele osim u Amfibiu.
Bookmarks sajtovi