@dragon
Koja je suštinska razlika između 8215 i 8203?
Ja je ne vidim(može bit' da sam obnevidio......bio je dug dan)!
Imamo temu 8215 vs. 2824 i sam si napisao da je 2824 bolja!!!
@dragon
Koja je suštinska razlika između 8215 i 8203?
Ja je ne vidim(može bit' da sam obnevidio......bio je dug dan)!
Imamo temu 8215 vs. 2824 i sam si napisao da je 2824 bolja!!!
Bravo Larosa
Bravo Dado. Ma taj dragon ima misljenje s kojim se ne slaze koliko ja vidim. Samo bi se svadjao i potezao neke carke. Dobro si to primetio u toj temi, vidis ja nisam to video. Strasno. Neozbiljno.
Suštinska i jako bitna razlika je da u toj temi ja nisam nigde napisao da je 2824 bolji mehanizam već je to uradio autor članka koji je vršio poređenje ta dva mehanizma. Ja sam samo preveo taj članak na srpski kako bi bio pristupačan većem broju ljudi a zatim ga postavio na forum. Link koji navodi izvor informacija je i postavljen na samom kraju teme (http://www.svetsatova.com/forum/f116...enje-1164.html).
Uostalom, pročitajte uvodni pasus pomenute teme pre nego što krenete da napadate.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ma sve je to zakuvao onaj d1d....
Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
Dalibore, i 8215 i 8205 su isti kao 8203, bar mi se cini....
Ubise mi temu sa svim mogucim mehanizmima.
Trebao sam je nazvati 8203A/B vs ostali.....
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Ma cim si ti to preveo i postavio na ovaj forum znaci da se slazes i podrzavas, kao sto podrzavas i Oris satove i njihove ronilacke modele npr. Ne bi se ti toliko trudio da ih ne podrzavas. Ja nikada ne bih prevodio tekst u kom pise nesto sto se meni ne dopada ili ne podrzavam Nek prevode ti sto to podrzavaju. Koliko puta se u postu moze napisati rec PODRZAVA
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Pa informisao si se dovoljno. Kupi 2824
@dragon
Ma ne napadam ali sam stekao utisak da se u potpunosti slažeš sa autorom članka!
Ne znam ni jednog časovničara,a pričao sam sa par njih, koji kaže da je Miyota bolja od Eta!
Ako je Miyota 82xx bolja od Eta 282x onda je barem u rangu Eta 289x i s tim nikako ne mogu da se složim!
Mogao bih da prihvatim činjenicu da je Miyota u rangu sa Seiko 7S26 ali i to jedva(uvijek bih izabrao Seiko).
Miyota je samo dobar mehanizam - daleko od pošteno vrlo dobrog(2824) ili odličnog(2892)!
@d1d
Znači,ipak dobro vidim,a bezbeli da znam i čitat' !!!
Bookmarks sajtovi