Zna li neko od vas, koji je mehanizam u pitanju, kod ovog "ljubilarnog" sata ?
Zna li neko od vas, koji je mehanizam u pitanju, kod ovog "ljubilarnog" sata ?
Neko se lepo poigrao sa ovim mehanizmom, izbrusio ga je gde god je mogao. . . . Lici mi na UNITAS ali bez detaljne fotografije bez stakla nikako ne ide, ne vidim zig proizvodjaca . . . . Ako moze fotografija bio bi mozda i od pomoci, a i mene zanima sta su spakovali . . .
Ma otvoriću poklopac i slikam po tvojoj želji ! I mene živo zanima ,koji mehanizam je u pitanju čisto iz proširivanja znanja, a ne iz one varijante "koliko vredi" . Sad mi kasno, ali uslikaću ga bolje sutra, pa da odgonetnemo...
Marko, hvala na postu i ako ne odgonetnemo zagonetku, ali si se bar potrudio da odgonetneš !
ja bi reko da je baza ut 7050
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
watchmag01 , hvala na odgovoru... nego, šta mu to znači ut 7050 ? Kao Unitas iliiii....
Da,komšija-Unitas
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Sad htedoh napisati, da sam upravo dobio odgovor u sledećoj temi ...
http://www.svetsatova.com/forum/f116...nice-5731.html
Hvala komšo !
Rep added (za temu o skraćenicama)
Moje misljenje je da ipak nije UNITAS 7050 jer nikada nisam cuo a ni video njihov mehanizam pod tom oznakom, ali za PESEUX 7050 jesam na koga zbog malog navijajuceg identicnog zupcanika lici kao i raspored rubina i stafova mehanizma (bidfun-db Archive: Watch Movements: Peseux 7050) . . . Vrlo moguce da je tvoj zbog posebne narudzbine sata, EXTRA doradjeni mehanizam PESEUX 7050 . . . Jedino me zbunjuje cinjenica da je ovaj mehanizam sa donjom sekundarom, a kod tebe je potpuno izbacena odnosno nema sekundare . . . Moguce je da su je prilikom dorade mehanizma izbacili da bi dobili ovaj lep izgled skeleton sata . . . Toliko sam mogao da primetim . . . Ako te jos nesto interesuje slobodno pitaj . . . POZDRAV . . .
Marko, hvala puno na iscrpnom odgovoru ! Ma, razmišljam se , da li ga vredi odneti kod sajdžije na servis ,pošto nenormalno žuri i povremeno stane (ali retko) ...
Bookmarks sajtovi