@nwolfe
Nisam znao za ovo, hvala puno, vec je prenocio na boku sa krunicom gore, veceras cu opet da izmerim
Samo jedna rec... Kontinuitet...
Jutros sam ponovo merio, sada je odstupanje +7sek, nastavlja da spava na boku
Samo jedna rec... Kontinuitet...
Pa da, tako mozes da kompenzujes.
Ne znam za tebe i ostale, ali meni je do +-10s, stvarno prihvatljivo.
Ako ti ne smeta previse, nemoj da otvaras sat bezveze.
Do 10sek je i meni prihvatiljivo, 20 je vec previse za moj ukus, ne diram nista i drago mi je da se popravilo
Pazi, ja sam u posedu 6498-1 i 2824-2 i oba sata su precizna kada se nose na ruci, naravno posle servisa. Ja bih pre to odneo da se malo presteluje da bude precizniji kada se nosi, pa posle mozes da ga dovedes na +/- blizu nule tako sto ces da ga ostavljas u nekoj poziciji tokom noci.
Najprecizniji moj mehanicki sat je Citizen sa miyota 8200 mehanizmom, koji radi kao da imam helikopter na ruci, mozda zato sto se navija u jednom smeru. On je na -2s, bolje od cosc.
Poslednja ispravka: RUS (18.10.2012. u 16:45)
Moram otici u off ) moj 8200 u tom slucaju odmah ide na servis. Inace pokusao sam ja rucno dovesti moj u normalu al najmanje podesavanje mi je davalo po 15sek drugacije rezultate.
@bezbi, ne znam sta da ti kazem, meni je tako fabricki, verovatno sam imao srece
Nije sreca u pitanju to je dobar mehanizam kao i 2824, i meni je fabricki dobro radio ali ima vec 10tak god rastelovao se a i ja sam mu malo pomogao, a kada sam ga ja pokusao podesiti to nije moglo da se odradi, tako da ce moj ici kod Kostica na Zelenjak
Poslednja ispravka: bezbi (19.10.2012. u 0:48)
Bookmarks sajtovi