Mali Dzoni kaže:
Ja sam Haifisch-a razumeo da je Hamilton u blagoj prednosti sto se mehanizma tice a da RW ima bolju zavrsnu obradu.
Sto se MIDO-a tice, lep je, elegantan, klasican izgled. Jedino mi neodgovara sto se prodaje u Pzarevcu. Daleko mi je. Mehanizam ETA 2825-2 je ustvari 2824-2, sto mu dodje isto kao u ovom RW?
I cuo sam da je Hamilton jedan od najkopiranijih brendova zbog popularnosti i lakog kopiranja. A ovaj Hamilton nema ni kutiju ni papire, plus cini mi se da kazaljke za sate i minute nisu bas dobro nastimovane sto na kopijama cesto zna da se desi. Recimo minutara je tacno na 6h a kazaljka za sate nije bas tacno na polovini izmedju 3h i 4h. I GMT kazaljka je crne boje a originale koje sam ja video svi imaju u plavoj boji, mada to sad mozda i ne mora nista da znaci. Ali sveobuhvatan utisak mi je da tu nesto smrdi dok ovaj RW izgleda skroz ok na prvi pogled. Al onda malo kasnije naletim na originalnu kutiju sa papirima i karticom za sertifikat na kojoj je prazno polje za serijski broj i pecat prodavca, i to sve za 3500 din. Ludilo, ne mozes vise biti siguran ni u sta.
Bookmarks sajtovi