Lubitelj satova,ali avaj...neupucen u kvalitet!!! U stvari, postao sam svestan svog neznanja tek kada sam pronasao ovaj sajt i krenuo da se samoedukujem. Sve pohvale, jer sam do nekle uspeo da "sklikeram" sto-sta! Elem, kako se pitanje kvaliteta sata svodi na kvalitet mehanizma koji ga pokrece,pa tek onda na kvalitet i dizajn samog kucista, mislim da bi bilo zgodno da neko od upucenijih clanova, nas malo manje upucene,naci neke stvari o kvalitetu mehanizam, npr.koje sifre spadaju pod koju klasu ETA mehanizama, tako i za Miyota mehanizme.
Svoju "edukaciju" cu vec koliko ovih dana da krunisem Festinom 16177,u kojoj je Myota OS80 kvarcni mehanizam, jer smatram da je ovo dobra kupovina kvalitet|cena. Ukoliko neko misli da GRESIM, otvoren sam za savet i sugestije!!!
Inace, izbor je bio izmedju Sector Ocean mastera (od 25-30 000 din) i Sector serije 200 (oko 20 000), TISSOT PRS 200 (cena oko 35000, ali ga trenutno nema u Identicu), i Festine, vise modela, ali mi je za oko ipak zapala 16177 (oko 19500 din)...
Evo i korisne informacije: u BPM Festina 16222, isto Myota OS80 mehanizam, sa 19500 din, sada je na popustu oko 9500, pa ko voli...
Skriboman-Over and Out!!!
Bookmarks sajtovi