Svakako da je 7750 tehnoloski bolji i robusniji mehanizam i cak kad je vrlo malo ukrasen (a naravno i bez toga) daleko je lepsi od L 5100...
Svakako da je 7750 tehnoloski bolji i robusniji mehanizam i cak kad je vrlo malo ukrasen (a naravno i bez toga) daleko je lepsi od L 5100...
Tesko.....
Napredniji, mozda za nijansu ali diskutabilno.
Robusniji nikako
Lepsi, verovatno
Pa ako ti tako kazes...
Ostaje samo robusnost-izdrzljivost mehanizma jer je ocigledno da je ETA na drugim poljima bolja,lepsa...
Imam dosta iskustva sa 7750 mehanizmom i sto se tice izdrzljivosti za njega imam samo reci hvale.
Za Lemaniu znam da nije bila bas na dobrom glasu dok se koristila u starijim Omegama - u kojim modelima ne znam i ne zanima me previse.
Najbolje da nabavimo po jedan mehanizam pa da izvrsimo testiranje
Uspeo sam da nadjem samo jedan uporedni test i to pre godinu ili vise, kopam po netu i nikako da ga lociram.....
Ja stvarno mislim da robusnost, i uopste izdrzljivost ne moze da se meri izmedju ova dva mehanizma. 7750 je tu daleko bolji. Mada verovatno ima jos kompetentnijih od mene. Sigurno je i po drugim forumima bilo dosta rasprave po tom pitanju. A sto se tice lepote, pa sada Lemanija je meni recimo interesantnija. Eh nije lako nama
Nasao sam trenutno ovo, objasnjava zasto je L5100 znatno izdrzljiviji mehanizam
why_i_like_5100.html
ima i ovde poredjenje
http://www.lesmala.net/jean-michel/lemania/index3.htm
Ne priznajem ti ja ovo,vidi se da su pristrasni ljudi radili test...
^ ma jeste, nego, mucim se, ne mogu da nadjem pristrasan test gde 7750 pobedjuje
moram da priznam da merkam jedan sat sa 7750
Poslednja ispravka: d1d (31.3.2011. u 14:54)
Pa nemoj da trazis pristrasan,pokusaj da nadjes realan test :p
Salim se naravno,to sto ja naginjem ka 7750 nema nikakve veze ali u svakom slucaju ces biti zadovoljan ovim mehanizmom i uvek ces znati da imas sat na ruci,narocito kad je na izmahu snage.
Bookmarks sajtovi