A koja je klasa mehanizma u Longines Hydroconquest?
U novom automatskom modelu je ovaj mehanizam L619.2, baza mu je ETA 2892 mehanizam
Mislim da je ovo argument koji se ne moze pobijati, cinjanica da vam se neki sat bas dopada, da vam je omiljen mislim da nema premca, jer jedini sat koji ce vas u potpunosti zadovoljiti je upravo taj koji ste vi odabrali.
Price da li u nekom ima bolji ili gori mehanizam kada dodjete u kategoriju satova od 1000 i vise evra mislim da vise nisu toliko bitne.
Nadji dobar polovan, jer je sad zaista precenjen kod nas. Sigurno su 30% povecali cene!
BPM koliko ja znam ima jedne od boljih cena fortisa u Evropi , naravno treba to proveriti , ja nisam u mogucnosti trenutno, ali koliko se secam tako je. A i mislim da su imali skoro neka snizenja. Ovo uzmite sa rezervom nisam 100 posto siguran
fortis b42 marinemaster je bio oko 113.000 a sada je 10.000 jeftiniji, valjda im se smanjio obim prodaje pa su ga pojeftinili posle drasticnog poskupljenja
Mislim da je Longines daleko bolji izbor od Fortisa. E sada pitanje je kome sta vise dopada, ali kvalitet je na strani Longines-a.
U sada već starom je L633 baziran na 2824-2, i teško je jasno definisati, ali na osnovu slika je bliži Top nego Elabore klasi, a i mnogo lepše izgleda od Fortisove "obične" Ete... Plus što je kvalitet celokupnog sata na višem nivou, a i Longines kao brend je "zvučniji" od Fortisa... U svakom slučaju kada se uzme u obzir i cena koja je ista, ako ne i na strani Longinesa za mene je pobednik jasan... Odoh u off i ako je pitanje bilo vezano samo za Fortisa, a ne poređenje. Slažem se sa konstatacijom iz prvog posta da je 1000 eura previše za sat sa Elabore Etom... Fortis je dosta dobio ovom marketinškom kampanjom vezanom za svemir i kosmonaute i ako je to čista glupost, otišao Seiko 6139 u svemir ni kriv ni dužan pa mu ništa nije falilo ka što ne bi ni jednom drugom satu u klasi tog Fortisa...
Bookmarks sajtovi