Da na ciscenje sam mislio,servis. Samo mi je zanimljivo bilo da kad sam pitao koliko bi kostala i korona,rekao mi je da sve to ide uz cenu kao i poliranje.
Da na ciscenje sam mislio,servis. Samo mi je zanimljivo bilo da kad sam pitao koliko bi kostala i korona,rekao mi je da sve to ide uz cenu kao i poliranje.
next year at this time I'll be a millionaire
Evo ovako rolex je Po pitanju cene servisa dosta skup Ali kad vam urade servis Sat izgleda Kao iz izloga jedan od najbolhih servisa u nemackoj je u kelnu ceka se i Po par meseci i cene su visoke . Da se vratimo na rolexovu manufakturu i mehanizam jedan od najboljih je Gore pomenuti i legendarni predhodni mehanizmi Kao StO su 1570 i poboljsana varijanta 1575 sa just datumom just je tacno u ponoc sa prilicno glasnim klikom prebacivanjem datuma , retko Koji mehanizam je sa oznakom 1575 Skor svi nose oznaku 1570 u ovim mehanizmima Nema quick Set ili izvlacenje Krunice u prvu poziciju i namestanje datuma . Ja Licno sa odusevljen jednostavnoscu i kako su rolexovi strucnjaci resili naprmer Datum sajbu koja bez nekih velikih konplikacija i okretanjem 2 serafa silazi sa mehanizma . Mogao bi satima pisati o Rolex i njihovim dobrim mehanizmima Kao i kvalitetu .
Dao sam ti like i nadam se da ces nastaviti da pises o njihovim mehanizmima.
Ovako tema rolex je jako dugacka i kompleksna , ali moze ja sam svoj rolex sam servisirao nazalost nisam pravio fotografije ali cim dobijem nesto od doticne marke bice slika i obnjasnjena obecavam
ja se izvinjavam za losu sliku posto sam slikao kod majstora jer sam nista ne otvaram.inace majstor mi je pokazao kljuc kojim otvara rolex a kljuc je star 40 godina i izgleda ko nov i vadi ga iz orginalne kutije dan danas.to je on nasledio od oca.
tvoja kutija je lepsa a alat je slicne velicine.ovaj moj drugar nema ta orginalna postolja.
Tesko je doci do tog postolja kao i do specijalnog kljuca za seraf Datum tocka kod kalibra 1570 Ali kljuc se lako pravi slicen je kljucu za Hublot serafe
Bookmarks sajtovi