@milan milanovic
Oni su ti k'o ginekolozi. Spojili strast i posao.
@milan milanovic
Oni su ti k'o ginekolozi. Spojili strast i posao.
Mr. ZMA:
Olimpija iz 1961, koristi se iskljucivo za vaznu prepisku, radi ko' sat :-). 100% nostalgija.
Ha!!! Znao sam!!!
Ako mogu samo da pitam koji je zaključak na kraju ove teme? Eta vs. Sellita, odnosno 7750 vs. sw500? 2892 vs. sw300?
Može li se reći da jedan od ta dva proizvođača pravi kvalitetnije mehanizme ili su pak približno istog kvaliteta?
Zapravo nema zakljucka, barem ne opsteg, i to ne samo ovde, vec uopste i na stranim velikim forumima.
Na papiru su jednaki. Da bi se u praksi to ispitalo, ali objektivno, verovatno mora da prodje jos neko vreme.
Poslednja ispravka: RUS (3.6.2014. u 22:40)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da, interesovalo me je šta praksa kaže. Zar je moguće da ni posle par godina niko ništa ne spominje? Barem za sw200, ako ne za ova gore pomenuta dva?
Ja koliko sam ispratio za sada je u principu ok.
Evo od nekih ozbiljnijih proizvodjaca Oris ih koristi vec neko vreme i za sada nema problema.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Rus, hvala na odgovoru.
Možda će i neko od naših članova časovničara, ako su servisirali ove mehanizme, imati da podele njihova zapažanja.
Ja imam selitu u u1 i ide super. Bila je greska sa prevuse pritegnutim/puknutim sarafom ali to je do sastavljanja valjda. Osim toga nemam primjedbi.
Da, znam za taj događaj. I ja verujem da je to bila greška časovničara koji je pretegao šraf.
Bookmarks sajtovi