E, pa to je vec druga stvar.
Ja razumeo da treba da bude automatik sa etom, kvarcnih ima mnogo.
E, pa to je vec druga stvar.
Ja razumeo da treba da bude automatik sa etom, kvarcnih ima mnogo.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Nisam ni ja siguran da je mislio na kvarcne satove, ustvari mislim da nije ni precizirao da li treba da bude kvarc ili automatik
Može.
Na jedno 50 mesta.
Ručni, veliki, mali, kvarcni, mehanički, lepi... uglavnom Švajcarski ali ima i Nemačkih, Francuskih...
...
Ne mogu a da ne prokomentarišem, verovatno je u pitanju ova vrućina...
Javi se neko, ima dilemu oko nabavke sata tipa kvarc ili automat, skoro isto izgledaju... tu negde i cena, a čovek nije upućen u finese... treba reći nešto... uvek je tu neko ko zna. Pogotovo ako je očigledno da se čovek interesuje na šta će utrošiti novce, iščita forum, progugla nešto, suzi izbor...
Poenta: ULOŽITE malecki NAPOR, ODLUČITE se za nešto pa onda pitajte za savet! Ovako... liči na izvoljevanje (ili spam). Da ne budem pogrešno shvaćen, forum je otvoren (i treba da bude), dosta novih članova se javi uvezi procene, nabavke, nekog razjašnjenja... i više ih nema. Ok. Samo treba imati meru i u "dobroj volji" kao i u svemu drugom.
Vukas kapiram te skorz, i delimicno se slazem Ali neka jedan od tih koji samo pitaju ostane na sajtu dobro je Ja sam postavljao glupa pitanja u pocetku, pa su mi odgovarali Sva ta pomoc je posle i mene oblikovala da pomazem novajlijama i da ucestvujem u radu foruma Mene mnogo vise brinu , tvrdnje koje nisu argumentovane, a toga ima poprilicno mnogo
Kažem, vrućina je... malo i godine...
Daj bože da ljudi posećuju forum, ništa bolje... i što kažeš, neka se "primi" 2%, dobro je. Samo mi smeta kad vidim nešto ovog tipa... da li je lenjost (da se neko ne uvredi), šta li je? Što se argumentacije tiče, odsustvo iste brzo ispliva a i nedostaje malo zdrave polemike, mnogo smo se "profinili" u zadnje vreme.
izvinjavam se.Mislio sam eta automatik ili navijac.
moze li mi neko reci nesto o caliber 12 mehanizmu u tag heuer monaco satu, znam da je caliber 11 bio prvi chrono mehanicki, ne potpuno mehanicki radjen u kooperaciji sa brajom, hamiltonom, ali ne znam sta je sada sa ovim novim monacom, nije valjda to neki derivat 2824, 7750 i slicno, bilo bi lepo da je to onaj stari mehanizam iz sezdesetih godina, kao sto je moonwatch zadrzao tradiciju i i dalje ugradjuje isti mehanizam
au ja se poradovao da je to onaj stari mehanizam , dvoumim se izmedju omege moonwatch i ovog taga, ali ne sada nego za 8 godina da ih kupim ali izgleda da ce pasti omega moon
Bookmarks sajtovi