Moze pomoc?
Interesuje me gde se u Beogradu, Novom Sadu mogu kupiti satovi sa ETA mehanizmom?
Koji su to satovi?
Nadam se pomoci.
Moze pomoc?
Interesuje me gde se u Beogradu, Novom Sadu mogu kupiti satovi sa ETA mehanizmom?
Koji su to satovi?
Nadam se pomoci.
Imas veliki izbor satova sa ETA mehanizmima.
Ajde za pocetak da ti napisem neke brendove koji ih imaju, a posle cemo videti koji imaju kod nas da se nabave. Hamilton, Mido, Certina, Stein, Tissot... i neki skuplji brendovi imaju mehanizme sa ETA bazom, sa promenjenim karakteristikama i nazivima, pa tako Eta mehanizam moze da se nadje Breitlingu, IWC... itd. U svakom slucaju postavio si mnogo siroko pitanje
Da li imas ideju sta bi zelo da kupis, lakse cemo ti pomoci
Znamo da hoces ETA mehanizam , pa bar okvirno budzet da kazes to ce nam biti dobra osnova za dalju pomoc
U principu teze ti je da nadjes svajcarski sat koji u sebi nema ETA mehanizam a da je u nekoj srednjoj klasi.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Fortis satovi imaju ETA mehanizme ,mogu se naci u BPM
U satu ETA baš je prava šteta,bolje citizen MIYOTA,da ti čuka dugo,dugo motavel pozz svima!
Mgrbam evo upoznao si i forumskog pesnika
odvojio bi 400e za sat.Naravno kupio bih ga u Beogradu.Koji mi vi preporucujete sa eta mehanizmom i gde kupiti?
Kao sto i sam znas, kod nas su cene obicno dosta vece nego u inostranstvu, pa ti je samim tim izbor ogranicen.
Evo nekih modela koji mi prvi padaju na pamet.
Candino, oko 44.000 din.
Roamer oko 62.000 din(dosta prelazi budzet)
Tissot Visodate, dobar sat, ne znam koliko tacno kosta kod nas, ali prelazi budzet sigurno.
http://www.svetsatova.com/forum/f77/...date-8205.html
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Nisam siguran ali mislim da u Srbiji ima ovlasteni prodavac Certina satova, mislim da imas u tom cjenovnom rangu neki kvarc model
Bookmarks sajtovi