Sretan Vaskrs svim članovima foruma koji slave.
Haifisch23, kolega iz mog životnog iskustva a život me na žalost tjerao i preko brda i planina shvatio sam da jedna stvar u životu ima prava vrijednost. To je onaj mali osmjeh koji se pojavi ljudima na licu, trenutak sreće. Ako taj sat ( kopija ) ili šta već uspjeva da navuče taj osmijeh onda je on vrijedan plaćenih para. Meni je moj radni kolega svedjanin pitao: da li me je život bolji sa tolikim satovima. Shvatio sam u momentu da nije ali sam shvatio da mi moji satovi navuku poneki osmjeh.
Ja sam najsretniji bio kad sam kupio moj prvi auto, kanta bukvalno rečeno. Ljudi ja sam njega toliko prao da sam uspio i hrdju sanirati. Danas imam auto kome točkovi vrijede koliko taj moj prvi auto. Oprao sam ga samo jednom, izgleda kao da svinje švercam.
Nekog će kopija Rolexa obradovati vise nego nekog pravi Rolex i mislim da je to smisao života.
Sta da radi neko ko silno želi i svidjamu se jedan sat ali zna da ne postoji mogućnost da ga kupi. Ako će ta kopija ili polukopija učiniti njega sretnim to onda vise nije kopija već nešto sto čini jedno biće sretnim.
Bookmarks sajtovi