pa eto on to i radi, samo je malo dodao na cenu novog i maržu (Monster od 550 do 600 evra, Sumo 900) pa ne može da kaže, ej u pravu si znaš ja to prodajem, pa ne smem da kudim :-)
ali sa druge strane kaže da kad je uzeo Longines HC posle svih Seika da nije mogao da veruje kakav je to sat
80% hvaljenja Seika dolazi od prodavaca istih
Poslednja ispravka: Mali tigrillo (7.1.2021. u 23:43)
Evo u threed-u sa slikama satova koji mi se sviđaju, upravo je postavljen još jedan "Seiko special edition" od 24 h usd bolive or not (u poslednje vreme izgleda da nema Seika koji nije specijalan) . Vizuelno da me ebeš više ne mogu da razlikujem Seiko od 800 usd I onaj od 24h usd, kao i specijalno od ne specijalnog izdanja, niti da ukapiram koliko je nešto specijalno ako svaki dan specijala "izleće iz frižidera" . A da ovaj ima 8R i samo +15,-10s maksimalno odstupanje. Sada mi dođe u glavu mudro zborenje kolege Piksija (ako smem da ga parafraziram) da je Seiko neprevaziđen u nižem cenovnom rangu od 100-150 usd. Ja bih dodao da je u ostatku rangova totalno prevaziđen
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Nemam ja problem sa tim, što se mene tiče želim svakome da izvuče maksimum novca za svoj polovni sat, ali ovo što se kod nas na oglasima radi nije baš realno. Za koliko se nešto prodaje i za koliko je zapravo prodato su dve jako različite stvari, a ovo drugo nažalost u većini slučajeva bude znatno niža suma.
Ja sam imao jedan Seiko u životu, Sea Urchin koji sam kupio od kolege Chucka za nekih 150E ako me sećanje dobro služi. Bio sam prezadovoljan satom i to je bio prvi automatik koji sam kupio. Poklonio sam ga članu porodice, i verovatno ću ga opet kupiti jer za taj novac mislim da je jako dobra kupovina.
Nisam imao estetski nagon za skuplje Seikove modele, ali po svemu što vidim argumentacija koju vlasnici nude služi da opravdaju svoju kupovinu, a veoma često se neslavno provedu u ovim debatama.
Kolika je cena. Izvinjavam se na grešci. Baš sam poludeo kada sam video
https://www.thongsia.com.hk/en/seiko...ns/product/26/
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Attila, ma gde Monster 600 dolara, taj isti ja imam, to ako neko da 300 do 350 evra, kod preprodavaca na oglasima je svaki dan skuplji, došli su do 600 kao što je daytona došla na 30.000, s obzirom da se sat nije prodao, sutra mu cena još veća, pusti ti to
ja sam za moj dobijao doduše 400 (naravno nisam prodao ne zanima me prodaja) ali to je bilo ima dve godine, sad su cene značajno pale i Monster se lagano nalazi za 200 do 250 evra što je opet dosta iznad realne cene
Nešoni, i taj Seiko od 24.800 ima gap između narukvice i kućišta kao i svi iz te serije, takav gap nema ni stari Tissot PR50
inače sve za Seiko dolazi ljudima kako sam ja govorio ima skoro deset godina, jedini sam ja to pričao, sada pola foruma tvrdi to isto, samo čekam onaj famozni snimak da neko objavi na WUS gde se isti prave sa kojekakvim replikama u no name fabrikama u unutrašnjosti Kine (dnevna smena Seiko LE, večernja smena replike i ostala šrot roba)
Nije neslavno se provedu nego ljudi neće da se raspravljaju I odlaze sa foruma jer ih napadaju članovi sa foruma i šta im to treba u životu. Eto Watchlovers grupa na Viber u 140 ljudi nit svadje nit raspravke i svaki dan se komunicira ,a ovde neko se pojavi sa Seiko m odma ga kidaju .
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Bookmarks sajtovi