Pa čekajte, stigosmo od toga da Seiko za daleko manje para nudi sve što i Rolex i bolje, do toga da je u redu ako Seiko napravi felerične mehanizme jer ipak je to best value for money.
Pa čekajte, stigosmo od toga da Seiko za daleko manje para nudi sve što i Rolex i bolje, do toga da je u redu ako Seiko napravi felerične mehanizme jer ipak je to best value for money.
Bilo je i ljudi koji su prodavali po 1000E, ili tražili Longines HC uz doplatu. U pitanju je bio Orange Monster.a ne 550 evra
Sad sam video oglas, 550 je bio pre nekoliko meseci, sada je već 650 evra i sve potvrđuje ono što sam odavno govorio, čovek hoće da mu satovi vrede par stotina evra više svako jutro kad se probudi. Pošto nije uspeo da ga proda mesecima za 550 evra, cena je morala da skoči na 650 evra.
I onda vam tako neko dođe i kaže da je Seiko najjača kupovina, stucajte 100.000 u 4R ili 6R.
Nema jedno je rešenje, mora da se beži iz ovog hobija, mnogo nezdrava sredina je postao...
MIR BOŽIJI - HRISTOS SE RODI!
Izgleda da su mnogi obduli od dobre hrane zaboravili na blagdane i radosne praznike u kojima smo i pokazuju da im od kompletiranja 7 smrtnih grehova fali samo onaj ne ubi....
U filmu đavolov advokat omiljena rečenica mi je SUJETA moj omiljeni greh
Kao i u filmu ogromnu količnu znanja i ostalihkvaliteta vrlo brzo obuzme sujeta i nekako mi se čini da (makar meni) na taj način degradiraju sebe a ostale koji ih podržavaju dovode u neprijatan položaj....
DAKLE zakopavanje ratnih sekira i privatni razgovor pod obavezno da se stišaju strasti ..
12. Godina na forumu mi daje za pravo da Vas sve zamolim da VOLITE jedni druge i da nikada ne smetnete sa uma da nas sve veže LJUBAV prema horologiji iliti satovima. Dakle svi smo mi isti nebitno da li se frljamo sa roleksima ili nekako u pokušaju da sastavimo kraj sa krajem odvojimo koji evro da zadovoljimo sebe i priuštimo malu radost npr Amfibijom.
Sa druge strane kao vlasnik 60+ satova(većinom vintage) i kao neko koji oglase prati 10 godina nemogu a da ne primetim da smo mi najodgovorniji za smešno stanje na tržitu satova kao i društvene mreže gde razni mediokriteti i neznalice daju takve komične preporuke i procene da j to za plakanje.... Malo više ozbiljnosti i uzajamnog razumevanja i više strpljenja prema mladim lavovima junošama koji dolaze sa željom da se dokažu ali i onima koji pitaju nebulozne stvari pomoglo bi svima .... Rasprave ovog tipa na forumu bi trbalo da dovedu do nekih zaključaka oko kojih se svi neumitno slažu - što može da se nasluti a ne da se samo ističu suprotnosti i da dolazi do antigonizma nepotrebno.
O temi namerno neću jer ste sve lepo i ružno već rekli , zavirite u svoje srce i nađite razumevanje za one koji sa vama dele istu strast i oprostite im ako su vas u naletu želje za odbranom svog stava nehotice uvredili.....
Sretni Vam božićni praznici
Poslednja ispravka: popovac 76 (8.1.2021. u 11:48)
Tigrillo, prodaj to i zaradi 400 evrica. Sta te boli uvo.
Eto imaš i zaradu na njemu i možeš ponovo da uložiš u Seiko prepelice sto nose Padi jaja
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Bookmarks sajtovi