Ja bih se samo nadovezao ...
Kako i po kojim parametrima ste uopšte napisali tu razliku u klasi ??? Po čemu ??? (sem Zmaja, koji je bar naveo konkretan razlog)
Niko od vas nije naveo konkretne razlike u elementima mehanizma , već samo po cenovnoj razlici. Kakav je to odgovor "za klasu bolji" ???? Svi koji su napisali to obrazloženje (kao da su inžinjeri u ETA-i ) , neka napišu konkretno i zašto !
Neka mi neko navede primer većih kvarova na 6r u odnosu na 2892 ili duži životni vek. Dobijam ospice od ljudi koji nešto tvrde, a ni ne znaju zašto i da li je to tako. Čitajući sve redom komentare do sada u temi, rekao bi čovek da ste Dabin iz Hojera.
Ne pokušavam da kažem šta je boje, jer ne znam. Ali isto tako čitam deset komentara redom koji samouvereno tvrde, a ni sami ne znaju (sem razlike u ceni) , zašto je to tako. Dajte neki konstruktivan odgovor , koji će i mene (što sam ne znalica) da uvere u isto... Vrlo dobro znamo za gomilu basnoslovno skupih satova sa G10.211 ... pa jel` to razlog da kažemo da je i taj mehanizam vrhunski ?????
sdbiba , obzirom na tvoj komentar u postu verujem da si stručnjak, ali daj meni kao neznalici objasni "u svakom slučaju eta" ...
Eto, meni i kroz deset napisanih tvrdnji još uvek nije jasno, zašta ?
Bookmarks sajtovi