Kapiram jagi i slazemo se oko vecine stvari...Meni je nedopustivo da sat sa 6r nema rucno navijanje (ipak ni sumu nije bas dzabe).... licno ja ne volim mali broj otkucaja mehanizma itd , i dolazimo opet do licnog izbora ...
Kapiram jagi i slazemo se oko vecine stvari...Meni je nedopustivo da sat sa 6r nema rucno navijanje (ipak ni sumu nije bas dzabe).... licno ja ne volim mali broj otkucaja mehanizma itd , i dolazimo opet do licnog izbora ...
Ehh... 6r15 da nema ručno navijanje .
Hmm pisem u polu snu sad sam video sta sam napisao , greska Definitvno vam zelim laku noc nisam vise za pisanje , poceo sam da mesam mehanizme
Serb slazem se sa tobom....ovo kao da je postao ruski i seiko forum
next year at this time I'll be a millionaire
Moja Land-Tuna sa 6r mehanizom kao je nosim smakodnevno znaci dok je ugalavnom navijena do maksimuma ne odstupa vise od 1 sekunde dnevno,ni ja nisam mogao da verujem ali mozda je meni uleteo sat sa super regulisanim mehanizom,licno mislim da 6r mehanizam jeste bolji od 2892 samo zato sto je in-house dok ETA mehanizme pakuju u sve zivo,niko ne moze da me ubedi da sat sa tim mehanizom samo sto je sklopljen u svajcarskoj treba da kosta i po nekoliko hiljada $.
Pa po toj logici onda bi samo trebao da nosis taj Seiko a na Dwellera svaki dan...sta ce ti onda dva vrhunska sata
Uh,ala je diskusija otišla...Samo da naglasim da je razlika u ceni dva sata (pošto očekujem da budu doneti iz USA) 70ak eura...Najradije bih kupio oba i na taj način udovoljio i sebi,a i onima koji favorizuju jedan od pomenutih mehanizama.
to i jeste forum...samo da nema vredjanja..ali nemoj uyimai sat da bi se nekom svideo...ti ces ga nositi
Drago mi je da se dikusija "rasplamsala"... Oba sata predstavljaju za mene super izbor...Obožavam taj minimalistički stil.
Bookmarks sajtovi