Sta miskite o ovom mehanizmu ?
Sta miskite o ovom mehanizmu ?
O tome se mnogo puta govorilo na forumu, kroz više tema, i prilikom predstavljanja mnogih Seikovih modela sa tom vrstom mehanizma, možeš potražiti. Izuzetan mehanizam, spojio ne spojivo (kvarc i mehaniku) mišljenja su podeljena, kao i uvek.
Mišić M.
Po kvalitetu odlican i kao takav i skup,a po samom konceptu je druga prica. Kao sto kaze Misic misljenja su podeljena, neki misle da je savrsen, a neki ne(kao npr. ja), vise volim da vidim balans i anker u u mahanizmu neko bilo sta drugo.
Al kad vidis kako ta kazaljka klizi...
Ali kada legnes ne vidis kako klizi, vec cujes tike taka tike tata
bezbi , uz Seikov Lumi , vidiš bato noću kako klizi i više (lepše) nego po danu .
__________________________________________________ ____________________
Još jedna stvar... kvalitet Spring Drive-a niko nije osporio, niti može.
Samo je pitanje, da li ga neko kapira kao "običan kvartz" , ili kao revolucionarni napredak... ja spadam u ovu drugu grupu, svakako. Pre ili kasnije, sigurno ću se potruditi da se dokopam jednog od modela sa spring drive mehanizmom...
Što se tiče korisničkih zapažanja , njih dobiti (predpostavljam) ne možeš, jer se do sada niko nije pojavio kao vlasnik istog (ili bar par meseci korišćenja). Znači, svi pričamo iz saznanja preko neta ...
Poslednja ispravka: backarelli (18.10.2013. u 14:49)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Nosio sam ga jedno 5 dana kao da ga probam,sat je vrhunski odradjen,po recima prodavca mehanizam je cudo,samo mu je i cena cudo
next year at this time I'll be a millionaire
Po "rečima prodavca" svaki mehanizam je čudo!
Odakle tebi primjerak sa sd mehanizmom!?
I zašto nema slika!?
Pisao sam prošle godine u Atini dam mu dssd a on meni taj model...ispricao mi bajke ali je stvarno dobar i dobar popust mi dao. Ali ipak je to seiko
next year at this time I'll be a millionaire
Cemu ti taj komentar ipak je to Seiko. To ti nije trebalo
Bookmarks sajtovi