Zavisi to i do telefona i njegovih senzora, verovatno treba probati sa nekim najnovijim iPhoneom!
Dobro vece svima,kupio Seiko spb105j1 pre 2 meseca,primetio da na 6 dana mi kasni 2 minuta.sat je nov,imangaranciju i sve.treba li da nosim u servis ili da cekam nekinmeaec da se razradi,inace ne skidam ga sa ruke
To kašnjenje (20-ak sek. na dan) je u granicama normale.
Ne bih se uzbuđivao oko toga.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ne treba da se sekiras, u prcih par meseci se mehanizam razradjuje i postajace sve tačniji. I ja sam pre dve nedelje uzeo nov srpd21k1, i on takodje kasni, ali za par meseci ce to sve doci na svoje. Inace, potrazi na netu, ima i pozicije kako ostavljati sat u toku noci, u zavisnosti od pozicije sat malo požuri ili zakasni pa mozes i tako probati da nivelises odstupanje
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Hvala vam na odgovoru.To mi je prvi Seiko automatik za koji sam se namucio i kupio za dosta novca u Vitanovu.inace svi ga hvale,zelen cifer unutra,mehanizam 6r15
U zdravlju da ga nosis druze,jel je plavi cifer unutra?moj je telen,na sunce se presijava.svi ga traze da vide 😁
Ivke, ovde se dva ljuta konkurenta kolju ko radi preciznije, znamo koja su ta dva ljuta konkurenta (ali samo u virtuelnom svetu hehehe)
doduše jedan ljuti konkurent radi dva dana, do sutra će da nabije još ceo jedan minut odstupanja :-)
Ajde kad smo kod tacnosti, kako cuvate automatike koje ne nosite? Ja ih vrtim na svakih 12ak sati, tri komada, ali da l8 ako ga duze ne nosim da izvucem kljuc i da ga tako zaustavim ili da stane kad se sam isprazni?
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi