139Likes
-
Re: Tačnost automatika
Mozda ces morati u servis, mada je to i dalje u nekim granicama po specifikaciji.
A sto se desilo - ne znam
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Sad gledam nakon cca 24h +1sec..👌
Casa loca! 🤣🤣
Bas cu pratiti narednih par dana da vidim sta ce se desavati!
-
Moze da ima veze.i u kom polozaju ostavis sat kad ga skines sa ruke
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Da, palo mi je i to na pamet ali kako ja to laički gledam nekako mi je odstupanje sa +2 na +20 previše drastično da bi to bio razlog.. Ne znam.. Evo nakon 27h jos uvek na +1. Nisam nosio sat od juce, stoji na stolu u "normalnom" položaju cifer gore, navijanje juče jednom i danas jednom na krunicu.
-
Imam isti sat, sa istim mehanizmom, rezerva snage mu je oko 80h, provereno. Ne moras ga navijati ako ga ne nosis jedan dan.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Kakva je kod tvog sata tačnost?
-
Pa za 5 meseci svakodnevnog nosenja je dobio mozda 1 minut. Mislim da nekad ode u + nekad u - pa se to iznivelise.
Sad ga ne nosim toliko, presao malo na gshock
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Evo nakon 5 dana sat na +3sec, nocu ostavljam u polozaju krunica gore. Nesto razmisljam tih par dana kada je isao i do +20 dnevno ostavljao sam sat u kuhinji pored frizidera pa mozda ga je i fridz poremetio.. Uglavnom trenutna preciznost mi je i vise nego ok! 🙂🙂
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 9
Ako imaš aplikaciju za praćenje tačnosti proveri koliko je + ili - na ruci a koliko u nekoliko položaja kada ga ostavljas preko noći i tako nadoknadjuj razliku
Sent from my MI MIX 3
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 10
Aplikacija za praćenje sata! Da budem iskren nikad čuo a ni vidio. Ako neko ima snage ili volje da mi objasni šta je i kako funkcijonise. Izvinjavam se na mojoj ne upućenosti. Pozdrav.
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi