Napravio sam malu nepreciznost, da pojasnim.....sat je od pre 15 dana kada je podešen ukupno odstupio 0,5 sekundi ukupno (proseku) znači, ne dnevno.
Napravio sam malu nepreciznost, da pojasnim.....sat je od pre 15 dana kada je podešen ukupno odstupio 0,5 sekundi ukupno (proseku) znači, ne dnevno.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
ODlicno si ti prosao sa tim satom.
Stvarno neverovatna tacnost.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Moram da obnovim podatke, sat nije podešavan dodatno i nošen je skoro svakodnevno (jedan dan nije nošen i tad je napravio najveću razliku), trenutno žuri 5 sekundi.....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
To je bolje od COSC.
Meni je amfibija na +15 s dnevno.
Ma šta mi kažeš, prosto ne verujem, samo njega nosim, strah me da stane....
Ti kao krstin, sat ti je previse tacan, pa ti je dosadno sto ne moras da ga stelujes na par dana.
Samo da se nadovezem na vlajin test, posto i ja imam skoro istu verziju Carrere - uz svakodnevno nosenje dok nocu odmara ciferom nagore - sat je dnevno +1! Takodje - totalno sam odusevljen Tagom!
P.S. Verovatno imamo zasebnu temu o tacnosti automatika. Mislim da bi bilo bolje da prebacimo ovo testiranje tamo .
No time to lose
Vladas dobrodošao u ekipu, kako ti se ponaša noću, jel ima razlike u odnosu kad ga nosiš?
To je sjajno, obzirom da nije dodatno podešavan. Ja sam iscimao sajdžiju, prva dva puta sam došao praznih ruku, posle mi bilo trulo te sam mu nosio paklo cigara Ono što je poželjno jeste da posle svakog podešavanja sačeka malo, bar nekoliko dana i da se sat nosi....
Bookmarks sajtovi