Sve pohvale za tekst, ja sam vec presao na ovu tamnu (citaj:kvarcnu) stranu
Imam za vas samo 2 reci, Breitling Colt
Sve pohvale za tekst, ja sam vec presao na ovu tamnu (citaj:kvarcnu) stranu
Imam za vas samo 2 reci, Breitling Colt
Samo jedna rec... Kontinuitet...
Iskreno HVALA na ovolikom trudu.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Dodao bih još nešto: termokompezovani mehanizmi su vrh i ,sudeći po trenutnom stanju,ne može bolje. Najnovije je ubacivanje GPS-a ali to nije mehanizam sa svojom preciznošću nego koristi vrijeme satelita koji se ravna po atomskom satu. Što znači:nema prijema signala- nema superiorne preciznosti! I kada se pogledaju cijene modela vidi se razlika:najjeftiniji GS 9f model je skuplji od najjeftinijeg Astron GPS,bez obzira na novu tehnologiju i samu veličinu sata(GS promjera 36mm je satić u odnosu na Astron).
ETA je skoro izbacila par novih modela Flatline linije(E61.xxx,E63.xxx,E64.xxx) koje još nisam vidio u upotrebi i koji će vjerovatno zamijeniti starije slične mehanizme ali je to ipak ista tehnologija i preciznost.
Znači,na zapadu ništa novo već decenijama,a vala i nema nekakve potrebe!
Ala ga napisa svaka cast.Bravo
Hvala ljudi
svaka ti cast serb.
Hvala Zoki
E ovako Serb, još nisam čitao neki tekst na forumu čije sam pasuse morao dva puta čitati. Pristup problematici je veoma detaljan, potrebno je mnogo znanja o elektronici da bi se sve shvatilo do detalja, time ovakvi tekstovi dobijaju na težini.
Hvala što si ovu problematiku učinio dostupnom i na srpskom govornom području. Hvala na ideji, volji, trudu i utrošenom vremenu ! Forumu ove reputacije ovakav tekst bio je potreban.
Hvala sky Namucio sam se da napisem tekst, bas zbog brdo strucnih izraza, kao sto sam napisao, u nekim stvarima su mi puno pomogli Nesa i Vladas, i da nije bilo njih ne bi bio ovako dobar tekst
Bookmarks sajtovi