Hvala svima! Serb izvini, nisam znao da i ti pises. Ali svakako bi bilo super da i ti zavrsis svoj, da saznamo jos nesto o ovom mehanizmu!
Hvala svima! Serb izvini, nisam znao da i ti pises. Ali svakako bi bilo super da i ti zavrsis svoj, da saznamo jos nesto o ovom mehanizmu!
I ja mislim da bi bilo zgodno da Serb postavi svoju verziju. Tekstovi bi svakako bili komplementarni, a dobro je predstaviti isti mehanizam iz još jednog ugla. Verujem da će biti nekih novih podataka, a možda će se pojaviti i neka dodatna tema za diskusiju.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Krsitin, ogromno hvala na ovom tekstu!!!
Ja volem ovaj mehaizam do imbecilnosti a nista o njemu nisam znao!!! Zahvaljujuci tebi i u buducnosti Serbu, najzad cu biti upucen o cemu se radi!
Ovo je upravo i jedan od razloga zbog cega sam se prikljucio svima Vama, da bih naucio nesto novo i sve sto saznam dalje predao!!!
Hvala!
Nista drugari probacu da napisem tekst koji ce se razlikovati od krletovog, ali i mojje isao u slicnom pravcu ko ovaj Krle nema zasta da se izvinjavas, desava se to , vazno je da imamo jos jedan ovako kvalitetan tekst
Poslednja ispravka: Serb (19.1.2013. u 23:57)
Postavi i ti tvoj tekst, legendarni mehanizam zasluzuje to
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Krstin odlican i poucan tekst. Hvala
Bookmarks sajtovi