Pozz drugari-forumasi,dragi pajtasiZnate ma kao Nicka bolesnika za cuke zaludjenika ili kao Nicka pesnika dobrih rima vesnikaE sada ozbiljno kao sto sam i ja ozbiljan jer sam poceo da nosim automatik i mehanicke satove posto polako odrastam,dakle sta htedoh reci,planiram Boze zdravlja za jedno dva meseca(u drugoj polovini maja) da sebe obradujem rodjendanskim poklonom u vidu sta bi drugo nego...satai to ni manje ni vise nego gore navedenim,nasao sam jedan koji mi se mnogo svidja(slika na kraju)na kupujem prodajem naravno nov,original u kutiji sa papirima 80e ali gledah i na EBAY takav isti 58 dolara +10dolara troskovi isporuke do Srbije,pa ja pitam posto nikada nisam narucivao sat sa stranog sajta jer nemam odredjene kvalifikacije je li,i mogucnosti,da li je neko od vas forumasa porucivao tim putem, da li zna i ume i da li bi hteo da kada dodje vreme i za mene poruci odredjeni model a ja bih mu naravno uplatio troskove za sve sto treba,i da li se placa neka carina i da li se meni isplati tako poruciti tj.da li je to jeftinije?I jos jedno pitanje da li imate iskustva sa gore pomenutim modelom kako se pokazao u praksi?Zahvaljujem unapred na odgovoru i naravno na potencijalnoj pomoci oko narucivanja,vel pozz svima !
Bookmarks sajtovi