Dobro došao na forum.
Prema navedenim kriterijumima ovo je moj predlog:Promaster Sky . Tissot koji si postavio je precenjen, po mom mišljenju. Unutra bi trebao da je mehanizam iz naslabije ETA serije (Fashionline).
Dobro došao na forum.
Prema navedenim kriterijumima ovo je moj predlog:Promaster Sky . Tissot koji si postavio je precenjen, po mom mišljenju. Unutra bi trebao da je mehanizam iz naslabije ETA serije (Fashionline).
Nikako da preteknem ove starije i iskusnije članove. Ali zato su i stariji i iskusniji, tako ću i ja...nekad...
Šalu na stranu, za ove pare, ja bih zaobišao bilo koj Tissot. Sky je to lepo objasnio, nema šta ja tu da menjam.
Mišić M.
Slazem se u potpunosti sa kolegama....uzmi Citizena i imati ces dobar i dokazano pouzdan sat. A i kod nas sada Citizen ima 5 godina garancije (Bomar).
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
да додам теби и свим новајлијама који тако питају за цену, нека прегледају форум и нека виде шта форумашши имају у колекцијама, шта носе, ево га један хамилтон представљен пре дан, два...ако то носе форумаши са толико порука, онда је вероватно то добар избор ако не носе, онда постоји неки разлог што то нико не носи
Људи, хвала вам на саветима и предлозима! Веома ми значе. Очигледно да Tissot лупа цену по основу брендираности и маркетинга. Немам појма о механизмима, па тако не знам ни како сте закључили да је у овом Тissot-u најслабији Eтин механизам...Citizen обећава пуно!
како то мислиш не знаш како смо закључили, па ми смо овде годинама
ma nema problema taj iz najniže klase je
Bookmarks sajtovi