zdravo, nov sam na forumu i prilicno neiskusan sto se tice satova, htio sam da Vas pitam sta mislite o ovom satu? Seiko Men's SNAD95 Chronograph Black Dial Black Rubber Alarm Watch: Watches: Amazon.com
koliko inace za satove valja made in japan?
zdravo, nov sam na forumu i prilicno neiskusan sto se tice satova, htio sam da Vas pitam sta mislite o ovom satu? Seiko Men's SNAD95 Chronograph Black Dial Black Rubber Alarm Watch: Watches: Amazon.com
koliko inace za satove valja made in japan?
Posto sam nov u ovom polju, htio sam da vas pitam za vase misljenje o mehanizmu u ovom satu? Da li se isplati kupovati ovakav sat?
Jacques Lemans Men's 1-1672D Liverpool Sport Analog Chronograph Watch: Watches: Amazon.com
Dobro dosao na forum.
Taj Seiko je stvarno dobar sat sa dobrim mehanizmom.
To gde je sat napravljen, samo po sebi ne znaci mnogo. Ne moze se generalizovati, mogu se posmatrati samo pojedinacni modeli.
Konkretno taj model Seika je OK
Taj Seiko je dosta bolji sat od tog Jacques Lemans-a.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
JL je lijep na ruci, prelijep, zbog toga mi je jedino usao u odabir, a kod kupovine ovog seika me koci samo jos bolji seiko, koji je skuplji 100e, pa se razmisljam da li jos da skupim pare...Seiko Sportura #SNAE89 Men's All Black Polyurethane Band Alarm Chronograph Watch: Watches: Amazon.com sta mislis?
Pazi, oba Seika su odlicna, i tu nema greske.
E sad, ovaj SNAE89 ima safirno staklo, sto je svakako plus. Ja licno ne volim previse crne(satove sa PVD premazom), iz prostog razloga sto kad se izgrebe(a hoce pre ili kasnije) to ne izgleda lepo.
Inace taj sat ti je nesto jeftiniji na ovom sajtu:
Seiko Sportura Chronograph SNAE89P1 SNAE89P SNAE89
U svakom slucaju treba da uzmes ono sto se tebi vise dopada, posto ces ti da nosis sat
Poslednja ispravka: RUS (15.3.2013. u 1:17)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
zahvaljujem na misljenju, bas zadnjih evo 7 dana aktivno citam ovaj forum, i bas mi pomaze da ucim o satovima
ako moze jos jedno pitanje koje razmatram, tice se Nautica satova, generalno kakvi su?
moj brat isto oce da uzme sat, a zapala su mu 3 modela pa bolje da pitam ko se razumije
Nautica Men's N20101G NCT 402 Classic Analog Watch: Watches: Amazon.com
Nautica Men's N17591G NST 101 Black Resin Black Dial Watch: Watches: Amazon.com
Nautica Men's N14536 NST Chronograph Watch: Watches: Amazon.com
sta mislite o njima? i koji je bolji u odnosu na druge?
Poslednja ispravka: Boris P. (15.3.2013. u 16:22)
Mozes pretraziti forum, dosta je pisano tema o Nautika satovima. Verujem da ces pronaci korisnih informacija, da sada sve ponovo ne ponavljamo... Pozz!
Da dodam jos nesto...
Od predstavljenih Nautika modela meni se najvise dopada poslednji.
Satove ovog brenda uzivo mozes pogledati u radnjama S&L-a. Na nasem portalu pogledaj informacije o njihovim radnjama (u sekciji Distributeri).
Pozz!
Hvala
Bookmarks sajtovi