I to je tacno. Hvala u svakom slucaju!
I to je tacno. Hvala u svakom slucaju!
mitz, ovu bulovu ja nikad ne bih uzeo ni po tri puta manjoj ceni
evo ti spisak brendova, pregledaj njihovu ponudu, pa se javi sta ti se svidja od preporucenog, ima za 500evra dosta satova, ima ovde chrono i nema chrono modela
Seiko Sumo, Seiko sarb035, Citizen Nighthawk, Seiko New Monster, Steinhart, Archimede, Certina, Tissot Visodate, Victorinox, Hamilton ima odlicne modele za taj novac, Deep Blue
Hvala Milane. Pogledacu !
Kako vam ovo izgleda?
Longines HydroConquest Mens Watch L36404566
Imam mogucnost da narucim iz US, tako da pretezno gledam na njihovim sajtovima.
Poslednja ispravka: RUS (4.4.2014. u 17:08)
To je odlican sat i provjeren i odlican brend
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
sjajno najbolji od svih pobrojanih, samo je HQ daleko preko 500evra, ako je cena od 900dolara, baci oko na ORIS Aquis i na Stowa satove
Pa ona Bulova je oko 800$ tako da nekih 75 vise za HQ se vise nego isplati i da pogledaj Oris obavezno
Gledao sam Oris, ali on je i od ovog HQ skuplji. $875.00 ispada negde oko 640e, nekako bi se stisao za jos 140, ali za jos 200 , 300 e tesko.
Pa onda HQ, odilcan sat. Svakako bolji od Bulove. Ne znam jesi vidio mozda ovu Certinu horademoda.com CERTINA DS ACTION AUTO C013.407.11.051.00
ovaj HQ je kvarcni, ORIS je automatski, dok je automatski HQ iste cene kao i ORIS, mislim da je ORIS bolji sat, oba sam video i drzao u ruci
E jesam , i zapala mi je za oko, ali nakon otkrica ovog Longines-a, pre bih uzeo Longines. Najvise bi mi odgovaralo da sat narucim u US, jer imam koga da mi naruci , plati , donese pa ja ovde da prebijem.
Verovatno, ali ORIS krece od $1,200 + koliko sam video, tesko bih se protegao dotle.
Poslednja ispravka: RUS (4.4.2014. u 17:09)
Bookmarks sajtovi