Poslednja ispravka: RUS (19.10.2014. u 12:52)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Uzmi speedmaster auto umesto pro ako ti je bitno da bude automatik.
Mislim da covek ima budzet od oko 2000 e... A za speedy auto to nije dovoljno. Ako se ne varam to su sve coaxialci a samim tim i skuplji. Druga stvar o kojoj treba voditi racuna je povecanje cene speedy-ja od ove godine. Menjana je samo kutija i pakovanje, ali Omega time hoce da digne cenu njihivog najjeftinijeg casovnika a samim tim i sebe kao brend da digne u visu kategoriju.
Tvoje muke su možda teške, ali su pre svega slatke
Ja kao najneiskusniji ću ti samo dati svoje subjektivno mišljenje za ova dva izabrana modela bez dodatka trećeg, četvrtog...
"Čist" dizajn kod prvog kvare ona dva naglašena srebrna kruga koji meni baš padaju u oči. Možda nije tako uživo i na ruci.
A isti taj "čist" dizajn kod drugog kvari crvena sekundara koja je meni neodoljiva!
Mislim da nisam pomogao...
Drzao sam u rukama kareru bez crvenih kazaljki i bukvalno sam se zaljubio na prvi pogled. Na slikama su mi najvise smetali ovi beli krugovi, medjutim uzivo izgleda fantasticno. Medjutim sad se pojavio problem. Hamilton jazzmaster izgleda dosta slicno, a cena je 3 puta manja. Hamilton nisam drzao u rukama i ne znam kolika je zaista slicnost, ali deluje zaista primamljivo platiti 1/3 cene. Na slikama sat izgleda sasvim pristojno.
Hm,ako je Carerra ljubav,Hami je neće moći zamijeniti.
toga se najvise i plasim
I Steinhard Ocean izgleda kao Submariner pa ih je uporedjivati kao Brazilsku i Beogradsku Marakanu
Uzmi Carreru i nemoj dalje razmisljati. Ako uzmes Hamiltona, koji je btw odlican sat, uvek ce biti what if momenat ... A Carrera je ipak legendarni casovnik sa ozbiljnom istorijom i neces se pokajati. Hamiltona uvek mozes posle dodati s obzirom da je manji izdatak ako hoces jos jedan slican sat u kolekciji...
Bookmarks sajtovi