Potpis.
Ja sam nekad imao gledište da sličan,a jeftiniji sat može zamijeniti gral i nisam bio u pravu. Samom funkcijom ili dugotrajnošću može ali detaljima,izgledom, osjećajem- nema šanse.
Potpis.
Ja sam nekad imao gledište da sličan,a jeftiniji sat može zamijeniti gral i nisam bio u pravu. Samom funkcijom ili dugotrajnošću može ali detaljima,izgledom, osjećajem- nema šanse.
Ako imaš, uzimaj što ti se sviđa, sa emocijama ne valja kalkulisati i razmišljati kao preprodavac
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ja sam imao isti takav Hamilton samo sa srebrnim ciferom. Iako se radi o odličnom satu ipak ne liči da Carreru i ne verujem da bi je dostojno zamenio. Najviše mi smeta što je bar za 1mm deblji nego što bi mogao (i trebao biti). Ali ga svakako probaj (bilo ga je na KP berzi, čini mi se da je i MMario imao jednog), sam po sebi je vrlo upečatljiv sat!
No time to lose
Jeste, Hamilton je bio lep i dobar satic, ali Carrera je za veliko koplje ispred!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Na kraju narucen sat sa amazona, i to ni jedan od navedenih u temi Dok sam razgledao hamiltone, najvise mi se dopao x-patrol. Vrlo lep dizajn, doradjen eta 7750 koji sad nozi naziv H21, ima 60h rezervu snage i bolju preciznost. Sat se pojavljuje u novom die hard filmu. Kad se jos uzme u obzir cena, ovaj mi je izasao kao jasan pobednik.
Poslednja ispravka: KLL (8.12.2014. u 22:59)
Jako mi lici na citizen... bez ljutnje... nije dostojna zamena tagu
Mene malo podseca na navitimer, a siguran sam da je dosta proizvodjaca kopiralo taj stil u svojim modelima. Ronilacke satove bas izbegavam zbog toga sto toliko svi lice jedan na drugog da na kraju svi izgledaju kao plagijati ako ne kupis sub. Slazem se da nema smisla porediti sat od $1k i $3k. Koliko ce me ova kupovina drzati, vreme ce pokazati.
Cestitam na Hamiju!
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi