ja vise volim da kombinujem teget teget ili crno i crno.
ne dopada mi se teget crna kombinacija.
bas sam malopre proverio, ima crni na oglasima za 60e. nice!
ja vise volim da kombinujem teget teget ili crno i crno.
ne dopada mi se teget crna kombinacija.
bas sam malopre proverio, ima crni na oglasima za 60e. nice!
Festina F16488
GW 9200 Riseman
GDF 100-4
Ciel Etoile SS
Dobar sat (Zenith je u pravu, postajemo dosadni sa hvaljenjem Casia) medjutim pitanje je kako stoji sa luminovom jer Casio na tom polju, iskreno, opako "skripi" (negdje sam procitao da su se sa ovim modelima potrudili ali nemam licnog iskustva).
Meni se licno od ove Duro serije najvise dopada MDV102 ali ovaj ima cistije diver linije (mada i dalje niko ne moze pobjeci od slicnosti sa Submarinerom).
Sabljarka je
neko je na forumu napisao da je iluminacija veoma losa i da traje par min.
koliko para...
u ostalom, ipak je sat za desk divere.
u svakom slucaju, lepo deluje na ruci i ne bih imao nikakvu dilemu.
Festina F16488
GW 9200 Riseman
GDF 100-4
Ciel Etoile SS
DESK DIVER,pravi izraz Iskreno,nesto mi i nije bitno da svetli celu noc,necu s njim ici u neke mracne dubine,vise mi se dopada zbog estetike nego zbog neke upotrebne vrednosti i svestan sam toga da taj satic pruza to sto pruza za cenu od 65e Mislim da ipak necu stici do kraja ove godine da kupim sebi Omegu ili Rolexa Submarinera "
U tom slucaju, za te pare, nemoj da se dvoumis.
Luminacija i nije toliko znacajna ako sat ne koristis intenzivno u dubinskim/nocnim/mracnim uslovima koliko je u tom slucaju cool stvar i korisna kad se vracas (pijan) iz grada a ulica ti mracna pa da na osnovu tacnog vremena pretpostavis koliko ce ti se neko iza ulaznih vrata napiti krvi prije nego sto te pusti da dopuzis do kreveta... Seiko je za to dusu dao.
Ubice me neko ali reci cu ti da su ti sto si pomenuo do kraja godine, po meni, cisto bacanje para...
Iluminacija mu nije nešto,ali dobro odrađuje najpotrebniju funkciju za jedan diver-WR 200 !
WR 200 za 60 evra-malo li je?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Da li neko zna koja se tacno Miyota nalazi u njim?
Trebalo bi da je miyota 2115.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Sto se tice iluminacije lako resiv problem ,samo me zanima jel radi to neko kod nas?
Casio MDV-102 & MTD-1054 - YouTube
Prelepi satovi,uopste Duro serija,pozz.
Uskoro mi stiže 106 srebrni na metalnoj narukvici pa pišem review
Bookmarks sajtovi