planiram da pazarim Casio Edifice EFR-505D sat...
Nisam ranije vidjao oznaku EFR, pa me zanima sta mu dodje to slovo R , i pre svega vase misljenje o satu me zanima...
Hvala i pozdrav svima
planiram da pazarim Casio Edifice EFR-505D sat...
Nisam ranije vidjao oznaku EFR, pa me zanima sta mu dodje to slovo R , i pre svega vase misljenje o satu me zanima...
Hvala i pozdrav svima
Na koji si bacio oko, crni, beli, plavi ili onaj sa kombinacijom 2 sive (koji mi se i ne sviđa baš preterano)? Ne znam šta znači R u oznaci, ali sat je lep, ozbiljnijeg dizajna od većine ostalih iz Edifice serije, pa je zgodan i za neke svečanije prilike. To je jedan od novijih satova koji je i meni zapao za oko. Kvalitet je sigurno na nivou koji se i očekuje od Casia, o tome ne bih brinuo.
Prvo sam naleteo u radnji na beo (bio sam resen da uzmem beo sat) i odusevio me... medjutim na netu sam nasao slike svih modela, i na slikama jedino crni deluje ok... onda sam nasao u Uscu sva 4 jedan pored drugog... i svi sem plavog svi izgledaju fenomenalno... a najvece iznenadjenje mi je bio sivi tako da cu verovatno njega
jos neka misljenja?
evo neke bolje slike
Meni i na slikama sivi deluje najzanimljivije.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Mene zanima koji je to model u headeru slike koju si okačio.
Ovaj casio me podseca na jedan poznati model IWC-a
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
I na Tag Heuer takodjer.
Bookmarks sajtovi