Pozdrav svima!
Ljudi, zanima me jel neko imao iskustva sa ovim satom? Valja li?
I kako bih ga eventualno mogao kuiti s obzirom da ga nema kod nas?
Hvala
Pozdrav svima!
Ljudi, zanima me jel neko imao iskustva sa ovim satom? Valja li?
I kako bih ga eventualno mogao kuiti s obzirom da ga nema kod nas?
Hvala
ILi ga mozda i ima kod nas ali ja nisam uspeo da nadjem
Sense ima EFE-133 -Sense watch webshop - Casio satovi - Seiko satovi - Police satovi - Swatch satovi - Online prodavnica satova
Ovog što tebe zanima-nema.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
@VLADAN P znas li mozda za neku mogucnost narucivanja/nalazenja ovog sata preko ? (ovog sto sam ja naveo)
Ja nisam naručivao satove iz inostranstva,ali mnogi jesu.Predlažem da pročitaš sledeću temu-Pomoc oko on-line kupovine satova
Onda pogledaš ovo-Google
pa vidiš šta da radiš.
Pre svega toga mogao bi da pitaš Sense ili ove-Casio satovi, Casio Srbija, prodavnica satova, satovi - Koliko je sati da li mogu da poruče taj sat.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
A jel pouzdan sajt jomashop.com?
Evo šta naš moderator kaže o tome
vladas: Clanovi nasg foruma su imali i pozitivna i negatvina iskustva sa Jomashop prodavnicom. Desavalo se da rezervisu ili cak i naplate sredstva a da robu nemaju. Na kraju bi novac bio vracen ili odblokiran, ali uz dosta muka.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
pitam te jer sam video ovu ponudu koja je vise nego povoljna ako je ispravna i sve ok Casio Edifice Solar Powered Stainless Steel Bracelet and Black Dial Mens Watch EFA134SB-1A1
sta ti i ostali mislite o njoj? jel prevara ili....?
Na par sajtova se pominje ta cena.Sa te strane nema razloga za sumnju.
Nadam se da će se uključiti neko od kolega koji imaju iskustva sa naručivanjem iz inostranstva da pomognu sa konkretnijim savetom.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Jel se pominje cena od 156$ ili 93$ ? Pitam te jer ja nisam nigde drugde nasao nesto poput 90$....
Vise misljenja i iskustva je uvek dobrodoslo
Bookmarks sajtovi