Iskreno meni je super ja bi se jedino raspitao kolko mozes da nadjes Longines Hydroconquest, nekako su mi slicni satovi.
Iskreno meni je super ja bi se jedino raspitao kolko mozes da nadjes Longines Hydroconquest, nekako su mi slicni satovi.
Moze HC za oko 700e novi, to je za oko 150e skuplje nego Certina, ne znam vrijedi li bas. Iskreno svidjaju mi se oba.
Tvoje pitanje je na mestu, verovatno ce mnogi reci da ne vredi, sad mozda malo filozofski ali mislim da je bas tesko kod takko dva slicna sata odmeriti da li jedan vredi za tih 150 e vise. Ja bih dao mozes to nazvati robovanjem brendu ali po mom misljenju iza brenda Longines stoji velika istorija koja po mom misljenju vredi tih 150e.
Eto i meni bi to jedino mozda prevagnulo kada ne bih bio usko ogranicen novcem, jer pored istorije Longinesa koja je nesumljivo bogata, taj sat mi se izuzetno dopada
Jedan mali OT da ne otvaram novu temu:
Da li neko zna gdje u Beogradu mogu da se pogledaju Certina satovi?
Maurice Lacroix Aikon Chronograph
Alpina Seastrong Diver 300
Garmin Forerunner 255 Music
------------------------------------------------------------------
http://www.svetsatova.com/forum/members/vlax/albums/
jako je lep i ovaj Longines. sad sam na slatkim mukama ali dobro, polako cu izabrati. mislim da cu dati caletu pare i kad bude isao u Nemacku da mi tamo kupi. gledao sam cene po netu i moze da se kupi za nekih 550 do 600 evra.
u beogradu certinu ja nisam nasao nigde.
Trebalo bi da Certinu drzi Zlatara Majdanpek Laser, imaju prodavnicu na Terazijama, preko puta bioskopa Zvezda (i Solunca, za gurmane )
No time to lose
Mislim da imaju solidan izbor, a može da se i naruči ako nema neki model.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Mala ispravka, prodavnica Zlatara Majdanpek Laser na Terazijama je zatvorena, sada se na nalazi u trznom centru Merkur na Karaburmi u prizemlju na samom ulazu. Ja sam tamo uzeo moju Certinu GMT. Takodje imaju i njihov zvanicni sajt sa svim satovima.
Pozdrav svima i srecni praznici!
Poslednja ispravka: Markoni BG (30.12.2013. u 22:32)
Jel zna neko jel ova certina ds action diver ima keramicki bazel ili ne?
Bookmarks sajtovi