Da, 60 atmos je isto dobar
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Da, 60 atmos je isto dobar
Ja ću prokomentarisati Certinu pošto je imam i sa kojom sam apsolutno prezadovoljan.
Pre nego što sam je kupio, probao sam i novu i staru verziju i nakon sagledavanja svega, izbor je pao na stari model, i to iz sledećih razloga.
Dilema mi je samo bila da li da uzmem crni ili plavi. Na kraju sam se odlučio za crni, samo zbog toga što mi se više uklapa u svakodnevni outfit.
Kolege su već napisale da je unutra ETA 2824 sa kojom nema greške. Bezel je keramički i ima lume za razliku od novog modela gde je uložak korone aluminijumski. Detalj koji nemaju ni neki skuplji satovi i velika je šteta što nije takav i na novoj verziji.
Plava verzija je baš prelepa, za moj ukus lepša nego nova verzija sa Powermatic 80 mehanizmom. Čak bih rekao da je jedna od najlepših plavih nijansi koje sam do sada viđao na raznim satovima. Novi model po meni ima bolje urađenu narukvicu i deluje mi da je za nijansu robustnija.
Pošto znam da imaš veliki zglob, obavezno probaj sat ako do sada nisi, jer treba imati u vidu da sat sa svojih 43 mm deluje manje i elegantnije. Poređenja radi, skoro sam probao Tag Heuer Aquaracer Calibre 5, verziju sa kućištem od 43mm.
Tag Heuer izgleda kao zver u odnosu na Certinu. Čak ni prodavac u radnji nije mogao da veruje da Certina ima isti prečnik kućišta.
Nadam se da sam ti bar po pitanju izbora Certine pomogao.
E sad, najbolje je da sam odabereš šta ti više leži.
Srećno sa kupovinom!
Poslednja ispravka: srdjanr (10.3.2018. u 12:14)
Probao sam Certinu, da kazem da je na granici prihvatljivog, za mene. Trenutno imam samo Orient-a. On je 43mm al je L2L oko 51 pa mi izgleda malo vece.
Narukvica deluje robusnije i meni, a cini mi se da su na novoj malo izmenili i oblik bezela, i to mi je ok.
Inace, nisam znao za aluminijumski insert na novoj, mada to nije minus kod mene .
Od svega sto sam gledao kod nas ona mi je zapala za oko i par modela Alpine (Alpineri obicni, oni su oko 90K ako se dobije popust)
Steinhart je trenutno "available soon"
Inace, ovaj
https://bomar.rs/certina-ds-2-c0244471105102
Mi izgleda vece od action diver-a
Kako ti ds-2 prijatelju deluje vece 🤔😁
Ne znam, i sam sam u cudu . Cak me i drzalo nekoliko dana da samo njega razmatram.
Moguce da je cifer veci pa mi zato deluje
Mali off,znas da zelis Seiko Kinetic GMT SUN 019,021,023
Haha, jesam razmisljao i o njima, pre 6 meseci
Certinu nisam uzeo, samo probao malopre
Certina, i jedna i druga su lepe na svoj nacin. Ali druze uz tebe mi nikako ne ide Certina, posebno ne taj kvarcni chronograph! Steinhart ti isto ne treba, imao si ih vala dovoljno. Stowa je ono sto treba da kupis, puno je skuplja, ali vredi svaku paru.
Pa samo 3 Steinhart-a sam imao do sad
I meni se cini da ce tako nekako da bude, da sacekam jos malo i uzmem Stowu. Najgore mi je sto me uhvatilo da nesto moram da kupim.
Kupi neki G-Shock da se smiris,pa onda Stowu i miran si
Bookmarks sajtovi