Da li neko mozda ima ovaj sat? Video sam na internetu i jako mi se svidja. Vidim da je na ebay-u od 120 do 200 dolara. Zanima me da li vredi?
Da li neko mozda ima ovaj sat? Video sam na internetu i jako mi se svidja. Vidim da je na ebay-u od 120 do 200 dolara. Zanima me da li vredi?
Dobro dosao na forum.
Citizen generalno ima dosta dobar odnos cena/kvalitet, tako da ni ovaj sat nije izuzetak.
Eco drive+titanijum+safirno staklo=
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
nemam taj model ali imam model Marinut iz 2006 godine ,eco drive,nemas problema sa baterijom samo mu malo das svijetla i on se napuni , safirno staklo i titanium kuciste i narukvica .To mi je bio lagani ulaz u satove i prvi sat za kojeg sam u Italiji dao 250 eura . Prosao sa njim i sito i reseto i nije mi zao ni sekunde a zbog njega i volim Citizen kojem je kvaliteta neupitna .Moja duboka preporuka
Ja takođe posedujem Citizen Eco Drive sa safirnim staklom, nije titanijumski. Imam samo reči hvala, za ovih godinu dana. Mehaniizam preciznost, završna obrada, sve je lepo usklađeno za taj novac koji daješ za Citizene. + i glas za, i od mene. Poz.
Mišić M.
Ukratko - kupuj i ne brini
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi