Posto gledas isti radni sat kao i ja dajem prednost citizenu, iako nisam ljubitelj kvarcasa
poz.
Posto gledas isti radni sat kao i ja dajem prednost citizenu, iako nisam ljubitelj kvarcasa
poz.
woodman
Citizen. Imam isti takav i mogu ti reći da je izdržljiva mrcina. Ne znam kojim se poslom baviš, ali mislim da će ti poslužiti. Što se tiče pilota, mogu da potvrdim. Momak iz komšiluka je na akademiji i ovo isto sam čuo od njega.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
U delta city u njihovoj prodavnici , kad sam ja kupovao eco-drive nisu mi trazili stari sat Moj glas Citizenu
Imam drugara koji ima Citizen pa cu morati da ga zamolim da mi ga da na par dana i da vidim da li je to sat za mene i da li mogu nositi kvarcni sat,a ako se sve to poklopi taj japanac je moj prvi pik za kupovinu. A koliko sam citao on je kvarcni ali ne idu baterije u njega vec je solarni
Ehhh...Sta znam, Citizen je verovatno bolji izbor, ali Roamera ima srazmerno malo, swiss made je, ima safirno staklo pa sve to mozda daje malcice na ekskluzivnosti.
Roamer ima taj neki retro, rejsi, smek, ala Rola Dejtona i Tag monako, a Citizen je skroz u avio fazonu.
Avatar kaze da ti vise lezi Roamer, ali, sto rece Baki, eye test je najbolje merilo...
Ne znam sta kucka u Roameru.....
Pa ide akumulator koji se puni solarnim putem. Ipak mora da se zameni na nekih 10ak godina (jel toliko bese?)ali ne idu baterije u njega vec je solarni
Poslednja ispravka: anbeast (1.8.2012. u 22:48)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
tu si u upravu,probaj ti to na ruku pa sam ces videti kako stoje stvari,u svakom slucaju srecno i samo napred
woodman
Ja takođe posedujem Citizen i ekstra sam zadovaljan. Nemam ovaj model "Nighthawk" koji želiš da uzmeš, već AT 0760-51 E. i stvarno lepo radi. Svi hvale ovaj model Citizena (Nighthawk) tako da moj glas ide njemu. Iskreno nisam imao čast sa Raomerom!
Inače svi Citizenovi satovi iz porodice "Eco-Drive" kome pripapada i ovaj model, poseduju litijum-jonsku bateriju koja se dopunjuje bilo kojom vrstom svetlosti, preko solarne ploče i određenog dela koji svetlosnu energiju pretvara u električnu, takođe imaju zaštitu od prepunjivanja!
Oni navodno tvrde da se nikad ne menja baterija, ali u praksi kažu 8-12 godina.
Pozdrav!
Mišić M.
Hvala na korisnim informacijama. Jel zna neko koliko kosta zamena tog akumulatora u ovlascenom servisu ?
Bookmarks sajtovi