...moj kolega je dobio od firme za 5 godina rada citizen eco-drive 1999e i radi mu sat i dan danas...izgrebao staklo,promenio nekoliko narukvica,sat radi kao nov...i ja glasam za citizen,sutra ja odoh da kupim jedan,stigao je...
...ko zna šta će sa Srbijom i nama biti, dok dodje vreme da se menja baterija na tom, još ne kupljenom, nighthawk-u .
http://www.batterybob.com/category.asp?cat=9022&page=2
Poslednja ispravka: backarelli (2.8.2012. u 5:23)
Aleksandre odlican ti je sat Mislim da je to ok cena,jeftinija je zamena nego na Seiko Kinetic-u mislim da je za njega oko 60 ili 70 evra
Rado bih kupio neki Citizen sa Eco-driveom, još samo kad bi mi se neki sviđao, jednostavo su prenatrpani.
Aaahhhh, koliko vas prokletnika ima Nighthawk?!?!?! Zar sam ja jedini koji ga nema?!?! (a tako strasno zeli da ga ima)
Poslednja ispravka: anbeast (2.8.2012. u 10:08)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ne moze da se naruce litijumske baterije sa ovog sajta-od maja ove godine USPS ne vrsi isporuku litijumskih baterija van USA, jedino je moguce naruciti preko UPS ili FedEx a to se ne isplati.
Tako da ako neko hoce da naruci litijumske baterije za Citizen ili G-shock satove ne moze vise da ih narucuje iz USA...
Kako ovaj Roamer podseca na Zenith...Uhhhhhh....
Ja bih bez veceg razmisljanja uzeo Roamer jer izgleda mnogo ekskluzivnije,iako je Citizen jako izdrzljiv.
Ovaj Citizen deluje mi nekako radnicki,a Roamer krajnje gospodski.
Ali nisam objektivan jer Roamer neodoljivo podseca na legendarni Zenith. Najbolje da ih vidis uzivo i koji ti se vise svidja,uzmi taj.
Mada,Roamer ima prilicno skupe modele s obzirom na mehanizme koje koriste,mada u konkretno ovom Roameru ne znam koji mehanizam kuca.Odnos cena-kvalitet nije Roameru bas jaka strana....-.-
Dakle,ako zelis sat za svaki dan koji ce te godinama sluziti-Citizen.
Ako zelis sat koji izgleda savrseno i ekskluzivno,uzmi Roamer.
Ne zaboravi da je Roamer swiss made a to je na neki nacin garancija za sebe,tako da neces obaviti losu kupovinu koji god sat uzeo.
Roamer izgleda fenomenalno na fotki koja je reklamna,a kako izgleda uzivo to cu tek videti jer znaju da prevare ove reklamne fotke
Bookmarks sajtovi